Món Esport
Koeman, abans del partit contra el Valladolid: “Els jugadors han tornat molt animats”
  • CA

Torna la Lliga. Koeman ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit davant el Valladolid, l’últim abans el clàssic, i el tècnic s’ha mostrat satisfet amb la moral dels jugadors després de l’aturada per seleccions: “Els jugadors han tornat molt animats. Hem de ser capaços de continuar amb la dinàmica que portàvem”.

Koeman també ha parlat de la continuïtat de Messi. L’entrenador blaugrana es mostra clar: “És un tema molt important, i farem el màxim perquè es quedi aquí“. Així i tot, l’holandès ha remarcat que el més important “és el moment actual”, i que demà s’ha de jugar un partit clau.

Sobre la visita del pare de Haaland, Koeman no ha volgut afegir més intriga a la polèmica: “Hem aprofitat l’aturada per tenir reunions amb el president. Ja ho vaig explicar fa unes setmanes. Hem parlat sobre el futur d’aquesta temporada i la vinent”. El tècnic del Barça ha afegit: “Passa a tots els clubs”.

A les reunions amb Laporta, Koeman reconeix també haver parlat sobre el seu futur: “M’han transmès molta confiança i estan molt contents” ha dit l’entrenador del Barça. D’altra banda, sobre la presència davant el Valladolid de Piqué o Sergi Roberto, l’holandès ha deixat clar que “no s’ha d’arriscar”, i que la decisió es prendrà demà al matí.



Més notícies
Leo Messi i Joan Laporta, abraçats | FC Barcelona
André Cury: “Amb gairebé total certesa, crec que Messi es quedarà a Barcelona”
Notícia: André Cury: “Amb gairebé total certesa, crec que Messi es quedarà a Barcelona”
Comparteix
L'exagent de Neymar creu que la tornada de Laporta pot ser la clau de la seva continuïtat
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
Neymar voldria tornar al Barça
Notícia: Neymar voldria tornar al Barça
Comparteix
Segons el Diari ARA, el brasiler ha aturat la seva renovació amb el PSG i creu que Messi seguirà a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa