Neymar voldria tornar al Barça

Segons el Diari ARA, el brasiler ha aturat la seva renovació amb el PSG i creu que Messi seguirà a Barcelona

El dia de la marmota. Segons el Diari ARA, Neymar, que acaba contracte el 30 de juny del 2022 amb el PSG, ha aturat la seva renovació amb el club parisenc. El principal motiu d’aquest moviment seria l’actual situació de Leo Messi, que ja no tindria tan clar abandonar l’entitat blaugrana en finalitzar la temporada.

Segons informa l’ARA, Neymar ha picat a la porta del Barça amb la intenció de tornar al club que el va fer gran ja fa més de quatre anys. El brasiler, mitjançant el seu ampli entorn, ha comunicat tant a la nova directiva com a la nova direcció esportiva que estaria disposat a tornar a Barcelona. De fet, Neymar fins i tot estaria disposat a adaptar-se a la realitat econòmica de l’entitat.

De fet, l’exagent de Neymar va insinuar el seu retorn a Catalunya fa unes setmanes. André Cury va declarar: “Neymar i Messi tornaran a jugar junts, però no a París, sinó a Barcelona”. Cury va ser un dels encarregats de portar al brasiler al Camp Nou l’any 2013 i, a part, ja va intentar cristal·litzar el seu retorn a Barcelona l’estiu del 2019.

Més informació

Nou comentari