Mbappé sobre Messi i Cristiano: “Sempre penso que el millor sóc jo”

En una entrevista concedida a l'emissora RMC Sport, Mbappé ha parlat de la seva mentalitat

L’estrella francesa ha concedit una entrevista a RMC Sport, on ha analitzat el seu paper dins de l’actual context futbolístic mundial. Com no podia ser d’una altra manera, Mbappé ha parlat de les comparacions amb Messi i Cristiano: “Són millors que jo, fan mil milions de coses més que jo. Però al meu cap sempre penso que el millor sóc jo”. El davanter ha afegit: “Ho faig així perquè d’aquesta manera no et poses límits.”

Mbappé entén que la gent no comparteixi aquesta manera de veure les coses, però argumenta que l’ego també l’ajuda a donar el millor d’un mateix: “Cada vegada que surto al camp em dic a mi mateix que sóc el millor, tot i que hagi compartit terrenys de joc amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo”.

Sobre els seus objectius internacionals, i precisament parlant d’un títol que ni Messi ni Cristiano han aconseguit, el Mundial de Futbol, Mbappé es mostra determinat: “La meva ambició és la de guanyar-ne un altre. Tenim un brou de cultiu increïble”. “No podem esperar vint anys per a repetir un triomf així” ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari