Món Esport
L’Atlètic no té res a fer a Europa (2-0)
  • CA

Els vuit equips que seran als quarts de final de la Champions League ja han quedat definits. Després de la classificació del Borussia Dortmund, el Porto, el PSG, el Liverpool, el Reial Madrid i el Manchester City, les eliminatòries entre Chelsea i Atlètic de Madrid i Bayern de Munic i Lazio han deixat els darrers candidats a les semifinals.

Chelsea-Atlètic de Madrid (2-0)

Després del 0-1 de l’anada, l’Atlètic s’havia de llançar a l’atac per capgirar l’eliminatòria contra el Chelsea de Tuchel, un equip que encara no coneix la derrota amb aquest entrenador. Els matalassers tampoc no han pogut ser l’excepció. Els de Simeone, poc acostumats al joc ofensiu, no han fet ni pessigolles als anglesos, que al minut 34 ja han deixat l’eliminatòria encarrilada amb un gol de Ziyech. Al temps de descompte, Emerson ha sentenciat l’evidència (2-0).

Bayern de Munic-Lazio (2-1)

L’1-4 aconseguit pels de Hansi Flick a l’anada havia deixat l’eliminatòria tancada, o pràcticament tancada. Els italians no han ni buscat l’èpica i s’han limitat a fer un partit el més digne possible per no tornar a marxar golejats. Lewandowski, de penal, i Choupo-Moting han sentenciat el duel per part bavaresa, mentre que Parolo ha retallat distàncies a les acaballes del partit per maquillar el marcador (2-1). Amb tot, un resultat global de 6-2 a favor del Bayern.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
El City va per feina i es classifica per als quarts de la Champions (2-0)
Notícia: El City va per feina i es classifica per als quarts de la Champions (2-0)
Comparteix
El conjunt anglès es desfà del Gladbach amb facilitat
Benzema celebra el gol contra l'Atalanta | Europa Press
El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
Notícia: El Madrid, a quarts de la Champions sense patir (3-1)
Comparteix
Un regal del porter de l'Atalanta facilita la classificació dels blancs

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa