L’Atlètic demostra que vol la Lliga (2-1)

Victòria importantíssima de l’Atlètic de Madrid contra la Reial Societat (2-1). Els quatre conjunts que fins ara han estat lluitant pel títol de Lliga, Barça, Reial Madrid, Sevilla i els mateixos matalassers, han comès errades gravíssimes i impròpies d’un equip campió. Els primers en trencar aquesta dinàmica estranya han estat els de Simeone, que han guanyat el cinquè millor classificat de la competició per fer un pas de gegant gairebé definitiu quan només queden dues jornades per acabar la Lliga.

L’Atlètic ha encarrilat la victòria des de bon començament, deixant clar que avui no patinarien com havia fet el Barça contra el Llevant la nit anterior. Abans del minut 30, un gol de Carrasco i un altre de Correa, dos dels jugadors en més bon estat de forma dels darrers compassos de la temporada, han deixat el marcador de cara per als matalassers.

Tanmateix, aquesta Lliga no està sent gens fàcil de guanyar i la Reial Societat ha tingut corda per estona. Després d’una segona meitat amb moltíssimes ocasions, només aturades per Oblak i els pals, Zubeldia ha aconseguit retallar distàncies al minut 82. Els d’Alguacil han buscat l’empat fins a les darreres conseqüències, però l’Atlètic ha sabut patir i esperar amb calma el xiulet final.

Amb aquesta victòria, l’Atlètic es fa fort al capdavant de la Lliga, amb quatre punts d’avantatge sobre el Barça, cinc sobre el Madrid i sis sobre el Sevilla. Els blancs, però, encara han de jugar el partit d’aquesta jornada. Si guanyen, es consolidaran com a l’únic candidat amb possibilitats de prendre el títol als de Simeone.