Món Esport
Laporta demanarà explicacions a Koeman abans de decidir el seu futur
  • CA

Després de la final de Copa i la gran remuntada a la Lliga per acabar lluitant pel títol, semblava que Ronald Koeman tenia la continuïtat força garantida a la banqueta del Barça. Tanmateix, la davallada que ha fulminat totes les aspiracions culers a la competició domèstica està fent trontollar el seu lloc. D’una banda, la derrota contra el Granada i els empats contra Llevant i Atlètic de Madrid ja l’han deixat molt tocat, però és que la forma amb la qual s’han produït, amb un equip molt allunyat del joc ofensiu que caracteritza el Barça, han afegit preguntes sobre si Koeman és l’indicat o no per continuar dirigint el primer equip masculí de futbol del club.

Joan Laporta mai no ha confirmat que vulgui el tècnic neerlandès per a la pròxima temporada. El president li ha mostrat la seva confiança, però només durant aquest curs. Sempre que se li ha demanat sobre el futur de Koeman, s’ha mostrat molt enigmàtic, amb una voluntat clara de no assegurar res. Això indica que Laporta pot tenir altres preferències i que, ara que els resultats ja no l’acompanyen, és probable que li busqui un substitut. Garcia Pimineta, del filial, i Xavi, a l’Al-Sadd, són les millors opcions.

Ara bé, Laporta tampoc no vol córrer abans d’hora i ha convocat una reunió amb el tècnic neerlandès del Barça per demanar-li explicacions, segons apunten diversos mitjans. El president no entén el fracàs de les darreres jornades, deixant-se remuntar partits que ja estaven guanyats i amb un estil impropi dels blaugranes. Koeman, en roda de premsa, ha afirmat que “no tot té explicació”, però haurà de trobar respostes davant Laporta si vol tenir opcions de continuar a la banqueta del Camp Nou.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
Koeman: “Com a entrenador estic tocat i entenc que se’m qüestioni”
Notícia: Koeman: “Com a entrenador estic tocat i entenc que se’m qüestioni”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça després de l'empat contra el Llevant
Messi, durant el partit contra el Llevant | Europa Press
El final de Lliga del Barça fa olor d’Anfield, Roma i Lisboa
Notícia: El final de Lliga del Barça fa olor d’Anfield, Roma i Lisboa
Comparteix
Les bones sensacions de la temporada s'han esvaït de cop i ara toca repensar moltes coses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa