Món Esport
L’Atlètic cau a San Mamés i el Barça podria posar-se líder aquest dijous (2-1)
  • CA

La Lliga està més viva que mai, i el cap de setmana ha estat perfecte pels interessos del Barça. Primer el Reial Madrid va empatar davant el Betis ahir dissabte, i avui l’Atlètic ha caigut dolorosament amb l’Athletic Club després d’empatar el partit a la segona part. El Barça, en cas de guanyar aquest dijous pròxim, podria posar-se líder de primera divisió.

A San Mamés el Cholo ha sortit amb l’onze que li ha funcionat durant les últimes setmanes, però l’Athletic s’ha avançat amb un gol de Berenguer al minut 9 de partit. A partir d’aquest moment els matalassers han intentat reaccionar de la mà de Correa, però no han trobat el gol durant la primera part.

La segona ha estat una part amb un domini madrileny molt més marcat. Els del Cholo s’han centrat a buscar el gol de l’empat, i ha estat Savic, de cap, que ha igualat el partit al minut 77. En aquest moment tot semblava indicar que el resultat seria aquest, o si de cas s’inclinaria cap a una victòria de l’Atlètic de Madrid, però Iñigo Martínez ha demostrat que de vegades tot és possible. El central basc ha rematat de cap a la sortida d’un córner i ha posat el segon dels locals al marcador.

Els minuts finals han estat una lluita sense recompensa per als matalassers, que amb aquest resultat es queden només a dos punts del Barça. Per la seva banda els de Koeman, en cas de guanyar dijous, es posarien líders i, a més, si la classificació no es mogués a partir d’aquest partit també es podrien permetre un empat en el duel davant l’Atlètic del dia 8 de maig i no perdre el liderat. Tot de cara a Barcelona.



Més notícies
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “És molt gran el que ha fet l’equip per intentar lluitar per guanyar la Lliga”
Notícia: Koeman: “És molt gran el que ha fet l’equip per intentar lluitar per guanyar la Lliga”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça després de la victòria a Vila-real
De Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La bipolaritat del Barça
Notícia: La bipolaritat del Barça
Comparteix
El Barça ha signat una molt bona primera part, però la segona ha estat una altra història

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa