Món Esport
Koeman: “És molt gran el que ha fet l’equip per intentar lluitar per guanyar la Lliga”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del Barça, ha analitzat la victòria blaugrana al camp del Vila-real. Han estat tres punts molt valuosos, molt suats i molt difícils d’aconseguir i el tècnic neerlandès n’és plenament conscient: “Reconec que el rival ha estat molt fort”. L’equip està totalment viu en la lluita per la Lliga. De fet, depèn d’ell mateix: si guanya els sis partits que queden, serà campió. Tenint en compte que a inicis de temporada ningú no hauria ni imaginat aquesta situació, Koeman ha valorat especialment la tasca dels seus jugadors: “És molt gran tot el que ha fet l’equip per intentar lluitar per guanyar la Lliga. Queden sis partits. Si guanyem els sis, serem campions”.

Les lloances de la seva roda de premsa han estat centrades en Frenkie de Jong i Antoine Griezmann. El primer ha tornat a fer una autèntica exhibició i ja en van moltes de seguides. El francès, per la seva banda, ha estat l’artífex de la victòria, amb un doblet fabricat per ell i per la seva intel·ligència. Del seu comaptriota ha dit: “Ha millorat molt respecte a la seva etapa a l’Ajax. Està fent una temporada molt bona”. Del Petit Príncep: “Ha marcat un gol fantàstic que li dona molta confiança. Reaccionar tan ràpid ha estat la clau”.

Koeman parla del mític “partit a partit” i diu concentrar-se només en els seus futbolistes i en els rivals que li queden per davant. Ara bé, tampoc no és un hipòcrita i confessa sense problemes tenir un ull posat en els resultats de l’Atlètic de Madrid: “Veurem què fan aquesta nit”. Recorda, però, que els blaugranes segueixen “anant per darrera a la classificació” i que tots els duels que els queden seran importants. En aquest sentit, també s’ha queixat dels horaris: “Dijous tornem a jugar molt tard. La televisió mana molt”.



Més notícies
De Jong, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La bipolaritat del Barça
Notícia: La bipolaritat del Barça
Comparteix
El Barça ha signat una molt bona primera part, però la segona ha estat una altra història
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Notícia: Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Comparteix
El Barça suma els tres punts a Vila-real amb dos gols d'Antoine Griezmann

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa