Victòria de mèrit del Barça a Vila-real. D’aquelles que acaben valent un campionat de Lliga, però l’equip ha mostrat dues cares totalment diferenciades a l’estadi de la Ceràmica. A la primera part els blaugranes han dominat en tot moment i, fins i tot, quan el Villarreal s’ha avançat al marcador, Griezmann ha redreçat el rumb amb un doblet supersònic. Tot pintava bé, i si no arriba a ser per Sergio Asenjo el matx hauria arribat al descans amb tres o quatre gols.

La segona part, però, ha estat una pel·lícula totalment diferent. L’equip ha sortit molt més pla i el Villarreal, que també té les seves urgències, ha sortit a buscar l’empat. Trigueros pràcticament li ha arrancat la cama Messi, i ha estat expulsat de forma justificadíssima tot i les seves delirants protestes. Tot i jugar contra deu, el Barça no ha reaccionat.

Els últims quinze minuts han estat un suplici. Gerard Moreno ha tingut diverses oportunitats per igualar el matx, i De Jong ha deixat escapar la sentència intentant un barret a Asenjo que ha marxat desviat. Avui, l’esbroncada de Koeman ha sigut per l’holandès precisament per aquesta ocasió. A pesar d’aquests imprevistos el partit s’ha acabat amb el mateix resultat que s’havia anat al descans i els homes de Koeman segueixen firmant un 2021 impensable fa uns mesos.



Més notícies
Joan Laporta i Johan Cruyff | Joan Laporta
Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys
Notícia: Joan Laporta se’n recorda de Johan Cruyff el dia que hagués fet 74 anys
Comparteix
Altres figures també han recordat l'aniversari de la llegenda blaugrana
Messi i Griezmann celebren un gol | Europa Press
Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Notícia: Una reacció que pot valdre un doblet (1-2)
Comparteix
El Barça suma els tres punts a Vila-real amb dos gols d'Antoine Griezmann

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa