Món Esport
L’Argentina dedica un emotiu vídeo a Messi: ‘Messiento Campeón’
  • CA
agraph -->

Després de la consecució de la seva quinzena Copa Amèrica, la selecció argentina li ha dedicat un emotiu vídeo al seu capità i estrella, Leo Messi, que ha liderat l’albiceleste a la glòria 28 anys després. La victòria contra Brasil (1-0) al Maracanà és un dels moments de més eufòria en la història del futbol argentí, que torna a tocar el cel després d’una llarga travessia per l’infern. Messi ha estat el millor jugador del torneig, i la selecció li ha volgut agraïr el seu talent dedicant-li un vídeo a les xarxes socials.

“Més argentí que mai”, exclama el contingut publicat per la federació argentina. En el vídeo, es poden veure alguns dels millors moments de Messi durant aquesta Copa Amèrica, així com la celebració final després de superar el Brasil al seu estadi més emblemàtic. La selecció albiceleste celebra amb ràbia haver trencat la maledicció que els perseguia des de feia anys i poder tornar a celebrar un títol.

Gràcies Leo, per fer-nos sentir el que necessitàvem sentir els argentins“, acaba el vídeo publicat per la selecció, reconeixent el mèrit de l’estrella blaugrana en la consecució d’un títol que se’ls resistia des de 1993. Messi, amb quatre gols, ha estat el millor jugador del torneig i el màxim realitzador. D’entre les seves dianes, destaquen dos llançaments de falta esplèndids. A més, l’estrella argentina també ha repartit cinc assistències de gol als seus companys, el que més en tota la competició.



Més notícies
Messi rep el trofeu de màxim golejador de la Copa Amèrica | @CopaAmerica
Messi trenca la seva maledicció amb l’Argentina
Notícia: Messi trenca la seva maledicció amb l’Argentina
Comparteix
L'estrella del Barça ha aconseguit el seu primer títol de seleccions
Messi aixeca finalment la Copa Amèrica | @CopaAmerica
Messi consuma un nou ‘Maracanazo’ i la Copa Amèrica torna a l’Argentina (1-0)
Notícia: Messi consuma un nou ‘Maracanazo’ i la Copa Amèrica torna a l’Argentina (1-0)
Comparteix
Un gol d'Àngel Di María certifica la victòria de l'albiceleste davant el Brasil

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa