Anglaterra passa a semifinals amb un recital (0-4)

La selecció anglesa ha fet valer el seu paper de favorita i ha eliminat Ucraïna (0-4) per classificar-se per a les semifinals de Wembley. Anglaterra ha dominat amb contundència i no ha donat cap opció a la seva rival. Harry Kane, amb un doblet, Maguire i Henderson han estat els golejadors en l’exhibició del conjunt de Southgate, que segueix sense haver rebut cap gol en tot el torneig.

Kane celebra el primer gol anglès | UEFA EURO 2020

Anglaterra ha controlat el duel amb comoditat des del principi, gràcies a un gol de Kane al minut quatre després d’una gran passada de Raheem Sterling. L’extrem del City, que està completant una gran Eurocopa, ha tornat a estar al seu màxim nivell i ha estat un dels jugadors més actius en l’ofensiva de la seva selecció durant la primera meitat.

La primera meitat ha acabat amb un resultat curt, però Anglaterra ha explotat tot el seu potencial en la represa. Quan Ucraïna esperava reaccionar, Maguire ha rematat una falta penjada amb classe per Luke Shaw i ha ampliat la diferència. Poc més tard, Kane ha sentenciat el partit amb el seu doblet després d’una altra gran jugada d’Sterling i assistència de Shaw.

Amb Ucraïna totalment rendida, Anglaterra ha jugat a plaer i Kane ha estat a punt de fer el seu hattrick amb una volea espectacular que Bushchan ha desviat a córner de miracle. De tota manera, l’alegria li ha durat poc, ja que precisament en l’acció posterior Henderson ha rematat a gol la centrada de Mount. Aquest gol ha culminat un recital d’una selecció que a estones sembla indestructible i que segueix sense haver encaixat cap gol en tot el campionat.

La selecció anglesa ha seguit dominant i Southgate ha decidit donar descans als jugadors que més minuts acumulaven, com Sterling o Kane. Ucraïna ha intentat buscar el gol de l’honor en els últims minuts, però la defensa britànica ha estat molt solvent. Així, el conjunt de Southgate aconsegueix el quart bitllet per a les semifinals de Wembley, on Anglaterra buscarà contra Dinamarca la seva primera final europea.