Món Esport
Indignació a Suïssa per l’arbitratge rebut contra Espanya
  • CA

La selecció espanyola va eliminar Suïssa en uns quarts de final d’Eurocopa marcats per la polèmica expulsió de Freuler per vermella directa. El jugador va enfilar el camí de vestidors abans d’hora després d’una entrada sobre Gerard Moreno que molts pensen que s’hauria hagut de sancionar amb targeta groga. Les xarxes es van omplir ràpidament de queixes d’aficionats suïssos enfadats per una decisió arbitral que consideren exagerada. Fins i tot el mític exfutbolista Gary Lineker, totalment neutral en un partit així, troba massa la vermella que va veure Freuler.

L’expulsió del migcampista suís va ser determinant pel desenvolupament del partit, ja que la seva selecció es va veure obligada a resistir amb un jugador menys. La falta era evident, però molts jugadors, exàrbitres i aficionats coincideixen en considerar que no mereixia la sanció que va rebre. De fet, també l’ex del Barça Cesc Fàbregas va publicar la seva opinió al seu compte de Twitter, expressant que per ell ni tan sols hauria estat targeta groga.

No és la primera vegada que l’àrbitre del partit, Michael Oliver, es veu immers en la polèmica durant una competició europea. El mateix col·legiat ja va ocupar moltes portades l’any 2018 en uns quarts de final de Champions, quan va xiular un penal molt discutit durant el Reial Madrid – Juventus a favor del conjunt blanc, que va suposar la classificació de l’equip de Zidane. Aquella decisió també va ser molt protestada, i Buffon va carregar durament contra l’àrbitre britànic, que ha tornat a estar al centre de la polèmica en aquesta Eurocopa.



Més notícies
Xavi, donant instruccions durant un partit | EFE
Xavi desperta la ira dels comentaristes espanyols
Notícia: Xavi desperta la ira dels comentaristes espanyols
Comparteix
La llegenda blaugrana ha criticat "l'entorn madridista" que es viu a la selecció
Dani Olmo lluita amb dos jugadors de Suïssa | @sefutbol
La selecció espanyola es classifica per a les semifinals de l’Eurocopa als penals (1-1)
Notícia: La selecció espanyola es classifica per a les semifinals de l’Eurocopa als penals (1-1)
Comparteix
La selecció suïssa ha fet un esforç titànic durant tot el partit, però han fallat a la loteria dels onze metres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa