Xavi desperta la ira dels comentaristes espanyols

La llegenda blaugrana ha criticat "l'entorn madridista" que es viu a la selecció

Xavi Hernández ha fet unes declaracions sobre les complicacions que té Luis Enrique com a seleccionador espanyol que han despertat la ira d’alguns comentaristes. Segons la llegenda blaugrana, el tècnic asturià ho té més difícil que la resta degut a la pressió mediàtica que rep. Xavi ha criticat que a Espanya hi ha un “entorn madridista” que dificulta la feina d’un entrenador que no ha convocat cap jugador del Reial Madrid.

Aquestes paraules no han agradat gens a un sector de la premsa espanyolista. Kiko Narváez, exfutbolista i un dels comentaristes de l’Eurocopa, ha criticat durament les paraules de Xavi. Segons l’andalús, “no era el moment” de fer unes declaracions així, i també ha assegurat que el migcampista blaugrana “no va viure” aquest ambient durant la seva etapa a la selecció.

Xavi va ser un dels pilars fonamentals de la selecció espanyola durant molts anys, i en coneix l’ambient com pocs. Narváez s’ha mostrat molt enfadat per les seves paraules, però no es pot oblidar que la convocatòria de Luis Enrique va ser molt criticada per no incloure cap jugador del Reial Madrid. Al final, ha resultat ser una decisió encertada, ja que la selecció espanyola ja és a semifinals.

Més informació

Comentaris

  Mi equipo es CATALUNYA Juliol 3, 2021 12:47 pm
  Pues eso. No hay ningún jugador.. Tampoco hay ningún jugador del blanco en la semifinal de la Eurocopa.
  Tururut-ginjola Juliol 3, 2021 1:08 pm
  la premsa espanyola que en diuen esportiva es com una fulla parroquial (d'un barri de madrid) o com aquella tv. privada que surten aquells titelles que sempre estan emprenyats; o sia que ni puto cas
  Ricard Juliol 3, 2021 2:17 pm
  L'entorn anomenat "madridista" no deixa de ser el reflex de la xenofòbia dels castellans. El "madrididme" és el simple reflex del castellanisme. La referència bon de tot el que és "espanyol" és exclusivament el que es cou a Castella. I a Madrid es destil·la tota la castellanitat, que ho mata tot. Qualsevol mentalitat no castellana de seguida és vista pels castellans com a sospitosa de no ser prou castellana (ells en diuen falsament "espanyola"). Per això "Espanya" no pot existir. Els castellans l'asfixien immediatament. Ho lamento pels que es volen "espanyols". No els deixen ser.ho mai. El no independentista Luis Enrique ho està patint.
  Anònim Juliol 5, 2021 10:55 am
  Els Espanyols igual que els de EEUU, amb els negres sols eren de USA si guanyaven aquí ja sabeu per exemple si el Barça guanya és un equip espanyol si perd es català. U escoltarem sempre als comentaristes espanyols a qualsevol TV. SPAIN IS DIFERENT!!!

Nou comentari