La Dinamarca de Braithwaite segueix somiant i passa a semifinals (1-2)

La Dinamarca del blaugrana Martin Braithwaite segueix el seu camí impecable en aquesta Eurocopa després d’eliminar la República Txeca (1-2) i classificar-se per a les semifinals. Els escandinaus segueixen somiant en repetir la gesta de 1992 i proclamar-se campions, fet que semblava impensable abans de començar però que ja tenen a només dos partits. La selecció danesa ha fet una gran primera meitat amb gols de Delaney i Dolberg, que han estat suficients per deixar en anècdota el gol de Schick, que només ha pogut maquillar el marcador.

El partit no podria haver començat millor pels interessos del conjunt de Kasper Hjulmand, amb un gol de Delaney al minut cinc després d’una gran rematada de córner. A partir de llavors, el partit ha estat controlat amb autoritat per la selecció danesa, que han seguit creant perill amb un gran joc d’atac. Després d’un inici espectacular dels escandinaus, la República Txeca ha pogut estirar-se i ha tingut alguna oportunitat d’empatar, però la defensa de Christensen, Kjaer i Vestergaard ha estat del tot impenetrable.

De tota manera, Dinamarca no ha deixat en cap moment que els txecs s’apoderessin de la pilota i han anat a buscar el segon. Braithwaite l’ha pogut marcar després d’una bona jugada individual, però ha sigut Kasper Dolberg qui ha aconseguit la diana després d’una centrada magistral de Maehle, que ha tornat a demostrar el seu talent.

La segona part ha començat amb una República Txeca volcada a l’atac. Schmmeichel ha evitat el gol rival amb una gran parada només començar, però les escomeses constants de la selecció de Silhavy han trobat la seva recompensa amb un gol de Patrick Schick al minut 48. Dinamarca ha patit durant els primers instants de la represa, però han pogut frenar els intents txecs i han tornat a dominar la pilota. Tot i el marcador ajustat, el final ha estat plàcid per als escandinaus, que s’enfrontaran al guanyador de l’Ucraïna-Anglaterra a semifinals.

Dani Olmo lluita amb dos jugadors de Suïssa | @sefutbol
Notícia: La selecció espanyola es classifica per a les semifinals de l’Eurocopa als penals (1-1)