Món Esport
Itàlia elimina la Bèlgica del català Bob Martínez i s’enfrontarà a la selecció espanyola a semis (1-2)
  • CA

La selecció italiana ha aconseguit la classificació per a les semifinals de l’Eurocopa de forma totalment merescuda després d’eliminar la selecció belga dirigida pel català Bob Martínez en un partit trepidant de futbol (1-2). Els de Roberto Mancini han confirmat les grans sensacions que van deixar a la fase de grups i han estat superiors als belgues, tot i que els de Martínez han tingut ocasions per aconseguir l’empat i dur el duel a la pròrroga.

La primera meitat ha començat amb atacs belgues, però domini italià. Barella ha estat l’encarregat de colpejar primer amb un bon gol després d’un gran moviment a l’interior de l’àrea. Pocs minuts més tard ha arribat els segon dels italians. Ha estat una delícia signada per Insigne. El davanter del Nàpols ha rebut la pilota al mig del camp, ha fet una molt bona conducció, un retall sublim i ha batut Courtois des de la frontal de l’àrea.

Ara bé, abans del decans ha pogut escurçar distàncies amb un gol de penal. La falta ha arribat després d’una caiguda a l’àrea molt dubtosa, però l’àrbitre no ha dubtat. A la segona meitat els belgues han intentat empatar el partit, però els italians han estat molt solvents en defensa i fins i tot han tingut oportunitats per fer-ne un més. D’aquesta manera, els de Mancini es planten a les semifinals com a clars candidats al títol i són els favorits en el duel contra la selecció espanyola.



Més notícies
Dani Olmo lluita amb dos jugadors de Suïssa | @sefutbol
La selecció espanyola es classifica per a les semifinals de l’Eurocopa als penals (1-1)
Notícia: La selecció espanyola es classifica per a les semifinals de l’Eurocopa als penals (1-1)
Comparteix
La selecció suïssa ha fet un esforç titànic durant tot el partit, però han fallat a la loteria dels onze metres
Joan Laporta celebra la Copa amb Messi | Europa Press
Laporta confirma que Messi es vol quedar: Tebas és el problema
Notícia: Laporta confirma que Messi es vol quedar: Tebas és el problema
Comparteix
El gran impediment per la renovació de l'argentí és el límit salarial de LaLiga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa