Món Esport
Alerta màxima a la selecció espanyola: segon positiu per coronavirus
  • CA

El futbolista del Leeds United Diego Llorente ha donat positiu per coronavirus. El seu contagi s’ha detectat a la ciutat esportiva de Las Rozas, durant la concentració de la selecció espanyola. És el segon cas a La Roja després que el diumenge es conegués el positiu de Sergio Busquets. Aquests fets estan complicant molt les coses a Luis Enrique, que veu com el seu conjunt ha de continuar aïllat, no es pot entrenar i fins i tot perilla la participació a l’Eurocopa, amb el primer partit el pròxim dilluns 14 de juny.

La selecció espanyola és al centre de la polèmica des que es va conèixer el positiu de Sergio Busquets. El ministeri de Sanitat ha autoritzat la vacunació de tot l’equip, però ara ja arriben tard. A més a més, els han fet passar per davant de molts grups que haurien d’anar abans que ells per franja d’edat.

Val a dir que La Roja ha tingut el que es podria considerar com a sort, ja que la selecció sueca, el seu primer rival, es troba en una situació similar. La seva estrella, Kulusevski, també ha donat positiu, de la mateixa manera que ho ha fet un altre futbolista. Això fa que els dos conjunts arribin molt tocats al primer partit i, si el poden disputar, serà en una situació similar de manca d’entrenament i baixes inesperades.

La Rojita fa la feina dels grans (4-0)

D’altra banda, la selecció espanyola sots-21 ha hagut d’assumir el partit amistós contra Lituània que havia de jugar l’absoluta. Els de Luis de la Fuente han fet un gran partit, el qual han guanyat amb solvència (4-0). Han marcat Hugo Guillamón, del València, Brahim Díaz, del Milan, Javi Puado, de l’Espanyol, i Juan Miranda, del Betis. Com a dada curiosa cal apuntar que, sobre el paper, figura que tots aquests joves han jugat amb l’absoluta.



Més notícies
Luis Enrique, amb els jugadors de la bombolla paral·lela | @sefutbol
Els noms polèmics de la bombolla paral·lela de Luis Enrique
Notícia: Els noms polèmics de la bombolla paral·lela de Luis Enrique
Comparteix
Continua sense incloure cap futbolista del Reial Madrid
Uribes, ministre de Cultura i Esports
Polèmiques declaracions del ministre d’Esports en justificar la vacunació de ‘La Roja’
Notícia: Polèmiques declaracions del ministre d’Esports en justificar la vacunació de ‘La Roja’
Comparteix
Uribes ha afirmat que es tracta d'una "excepció justificada", perquè "ens representen"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa