Polèmiques declaracions del ministre d’Esports en justificar la vacunació de ‘La Roja’

Uribes ha afirmat que es tracta d'una "excepció justificada", perquè "ens representen"

El ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, ha justificat la vacunació dels futbolistes de la selecció espanyola perquè “ens representen” a l’Eurocopa. “No estem vacunant a un col·lectiu concret”, el dels futbolistes, sinó “als jugadors de la selecció”, ha remarcat aquest dimarts al matí en una entrevista a la Cadena SER.

Uribes ha defensat que es tracta d’una “excepció justificada” que s’està fent “en els temps que toquen”. El ministre ha afirmat que es tracta d’un cas en què, com el dels esportistes olímpics, està “justificat” no seguir la regla general de vacunar per franges d’edat.

Més informació

Comentaris

  Oriflama Juny 8, 2021 3:16 pm
  Puta Espanya!!!
  Ricard Juny 8, 2021 3:29 pm
  Agredir catalans per votar sobiranament, saltar-se el protocol de vacunació "perquè ens representen a tots" o pensar que "el española nunca fue llengua de imposicion" són exemples de castellans justificant ho tot per la seva pàtria. Inquietant per fanàtic.
   Doctor Strangelove Juny 8, 2021 5:30 pm
   Ricard, vés a la merda! Tu no ets ningú, en canvi aquests paios, saben xutar una pilota, cosa que tu no ets ni capaç de fer. El dia que sàpigues fer quelcom, llavors et començarem a parlar, mestres tant calla, talòs! Doc.
    Josep Juny 8, 2021 6:06 pm
    Quin nivell, el doctor
    Josep Juny 8, 2021 6:06 pm
    Quin nivell, el doctor
    Ricard Juny 8, 2021 6:07 pm
    Continua posant-se nerviós i demostrant mala educació. Intenti calmar-se i així intentar argumentar alguna cosa per justificar als seus compatriotes castellans, per la seva secular política d'agressió als catalans en lloc d'haver defensat un projecte polític comú espanyol en democràcia. Encara els estem esperant, i miri que han tingut oportunitats. Debades.
  Josep Juny 8, 2021 3:39 pm
  Quina pena que fan. Espero que ho perdin tot
  español muy español Juny 8, 2021 4:13 pm
  Aquí ay nivel mucho nivel, el nivell d'un país de pandereta A mi no em representen, em representen totes les seleccions que juguen contra la roja
  A mi no em representen! Juny 8, 2021 5:29 pm
  Cap espanyol em representa!

Nou comentari