Món Esport
Busquets, positiu per coronavirus
  • CA

Sergio Busquets, capità de la selecció espanyola de futbol, ha donat positiu per coronavirus. El futbolista blaugrana ha obligat a aïllar tota La Roja i el pròxim partit dels de Luis Enrique, un amistós contra Lituània per preparar l’Eurocopa, el jugarà la selecció sots-21.

Cal tenir en compte que l’Eurocopa comença aquest cap de setmana vinent, així que el positiu de Sergio Busquets complica les coses a la plantilla de La Roja, que ara mateix no es pot estar preparant com desitjaria per a la competició de seleccions. A més a més, Luis Enrique haurà de trobar un substitut per a Busquets. El més ben posicionat és Martín Zubimendi, de la Reial Societat.

Tanmateix, alguns mitjans expliquen que la càrrega viral de Busquets és molt baixa i, per tant, els metges de la selecció espanyola esperen que pugui donar negatiu abans de l’inici de l’Eurocopa. En qualsevol cas, és un maldecap afegit per a Luis Enrique, que ja compta amb les crítiques de Madrid per no dur cap jugador merengue i amb una plantilla molt inferior a la de les darreres competicions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa