Món Esport
Els noms polèmics de la bombolla paral·lela de Luis Enrique
  • CA

El positiu per coronavirus del futbolista del Barça Sergio Busquets ha obligat a canviar els plans de la selecció espanyola. El de Badia del Vallès ha hagut de tornar a casa, mentre que tots els futbolistes de La Roja estan aïllats mentre no es confirmin els seus negatius. Es preveu que, si no hi ha més contagis, puguin tornar a entrenar-se junts el pròxim divendres, quan només quedaran tres dies per al primer partit de l’Eurocopa dels de Luis Enrique, contra Suècia el dilluns 14 de juny.

És per tot això que el tècnic asturià ha creat una bombolla paral·lela on està convocant diversos jugadors, dels quals un podria ocupar el lloc de Busquets, mentre que un altre podria ocupar una altra plaça lliure que té la selecció. Fins al moment, els candidats a entrar a la convocatòria de l’Eurocopa a última hora són els següents: el mític central del Vila-real, Raúl Albiol; el porter suplent del Chelsea, Kepa Arrizabalaga; el davanter del Leeds i ex del València, Rodrigo Moreno; el seu excompany Carlos Soler; el migcampista del West Ham Pablo Fornals; i l’atacant del Celta Brais Méndez.

Aquesta llista ha continuat despertant molta polèmica entre els detractors de Luis Enrique i certs sectors del madridisme. Continua sense aparèixer cap jugador del Reial Madrid, ni Sergio Ramos, mentre que altres noms destacats, com Iago Aspas, Mario Hermoso, Sergio Canales o Dani Parejo tampoc no hi són. El tècnic asturià segueix convençut en la seva manera d’entrenar i no cedeix a les pressions. Vol conformar un equip que ell cregui que funcionarà unit i no un conjunt de cromos.



Més notícies
La selecció espanyola de futbol, durant un entrenament | Europa Press
Situació crítica a la selecció espanyola: Sanitat aprova la vacunació urgent de la plantilla
Notícia: Situació crítica a la selecció espanyola: Sanitat aprova la vacunació urgent de la plantilla
Comparteix
El positiu per coronavirus de Sergio Busquets ha forçat aquesta decisió
Uribes, ministre de Cultura i Esports
Polèmiques declaracions del ministre d’Esports en justificar la vacunació de ‘La Roja’
Notícia: Polèmiques declaracions del ministre d’Esports en justificar la vacunació de ‘La Roja’
Comparteix
Uribes ha afirmat que es tracta d'una "excepció justificada", perquè "ens representen"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa