Aficionats kosovars criden “Visca Catalunya” i xiulen l’himne d’Espanya

La prèvia del partit contra la selecció espanyola ha estat carregada de polèmica

Els aficionats de la selecció de Kosovo han xiulat l’himne d’Espanya i han cridat “Visca Catalunya” durant els minuts previs al partit que els ha enfrontat a la selecció espanyola. Aquests fets són un capítol més de la gran polèmica que existeix a la lligueta de classificació per al Mundial de Qatar del 2022, on es creuen la selecció espanyola i la kosovar. L’Estat espanyol no reconeix la independència de Kosovo i això ha generat moltes tensions. Els de Luis Enrique, això sí, han aconseguit guanyar el duel (0-2), malgrat no haver-ho merescut després de completar una actuació molt lamentable davant un equip, a priori, molt inferior. La Roja ja torna a dependre d’ella mateixa per classificar-se per a la Copa del Món.

D’entrada, la Reial Federació Espanyola de Futbol va demanar que els kosovars no poguessin lluir els seus símbols nacionals en el partit d’anada, que es va celebrar el mes de març, però la UEFA i la FIFA s’hi van negar. A la televisió pública no es va pronunciar en cap moment la paraula “Kosovo” sola, la qual cosa donaria entitat d’Estat al país balcànic, sinó que s’utilitzaven fórmules marcianes com “equip de la Federació kosovar”. A més a més, al marcador es podia llegir l’abreviatura “kos” en minúscules, mentre que l’abreviatura “ESP” estava en majúscules.

Al partit de tornada, ja en terres kosovars -a la capital Pristina-, els aficionats balcànics han tingut la seva petita revenja amb l’Estat espanyol. El fet de xiular l’himne i cridar “Visca Catalunya” és una mostra més del rebuig que han mostrat els kosovars als espanyols després de tot aquest conflicte internacional que el futbol ha avivat. De fet, molts kosovars han mostrat el seu suport a la causa catalana a partir de tots aquests fets. D’altra banda, molts espanyols han insultat els kosovars dient-los que són part de Sèrbia. Això sí, en aquest partit de tornada la televisió pública no ha pogut canviar el marcador, ja que aquest venia dissenyat per la imatge internacional. Tot i això, els comentaristes sí que han tingut prohibit dir la paraula “Kosovo”.

Més informació

Comentaris

  Vendetta Setembre 8, 2021 10:36 pm
  Visca kosovo, y putaespanyasempre
  Anònim Setembre 8, 2021 10:40 pm
  Si, si senyorets nyols. KOSOVO ES UN OAIS INDEPENDET. per molt que crudeu i anagueu. KISOVO, SI, SIN SIS LLETRES
  MRR Setembre 8, 2021 11:11 pm
  El Chapi Ferrer ha dit un parell de cops Kosovo … li tallaran el cap?
  Rufina : PPobra desgraciada i filla de rePPresor franquista . Setembre 8, 2021 11:29 pm
  Ohhhhhhhh ! Qué pesados son . Pesados ... muy pesados .
  Claro claro Setembre 9, 2021 1:22 am
  Juajuajuajua Juajuajuajua! Siempre buscando migajas putos grocnyordos! Juajuajuajua Juajuajuajua! Que os den, España ha ganado al puto kosovo y es lo que importa, que os follen bien profundamente retards
  Gonzalo Setembre 9, 2021 2:21 am
  Reclutado final: España gana y esa zona ex-yugoslava, pierde.
   Un mes Setembre 10, 2021 8:15 am
   Esa zona que dices se llama KOSOVO von 6 letras KO-SO-VO
  ciutadà Setembre 9, 2021 3:35 am
  Made in Spain. Els espanyols tan fills de puta com sempre.
  Flipaos indepes Setembre 9, 2021 6:38 am
  Joder indepres, estáis pero que muy mal de la perola
  Anònim Setembre 9, 2021 7:17 am
  Bon partit de la selecció KOSOVAR
  Doctor Strangelove Setembre 9, 2021 7:26 am
  O-2 i al carrer aquesta coi de federació kosovar! Doc.
  RAMON A Setembre 9, 2021 10:30 am
  La borbonia es inferior.No es pot disimular
  Anònim Setembre 9, 2021 12:06 pm
  Visca Kosovo !
  Jou Setembre 9, 2021 12:12 pm
  Espanya es un país de gent que se sent inferior i acomplexada i poc evolucionada en general, molts encara viuen en els anys 40 i miren de arrossegar a la gent a merdes varies, es un problema generacional. Esperem que les noves generacions sàpiguen veure la ferralla que mana a les TV locals i privades d'escanya i vulguin marxar quan abans millor de la pudor a tancat i caspós que emeten les seves xarxes de merda. Visca Kosovo!
  Luisnomeacuerdo Setembre 9, 2021 12:15 pm
  Semos una repugblica fracasada, buaaaaaaaa, buaaaaaa buaaaaaa, ah no que nos ha reconocido sildavia. Gran reconocimiento para tractoria.
  monarquía bananera de borbonia - KOSOVO Setembre 9, 2021 1:39 pm
  monarquía bananera de borbonia: Dignidad 0. KOSOVO: Dignidad TODA.

Nou comentari