Món Esport
Macron demana personalment a Mbappé que renovi pel PSG
  • CA

El davanter francès Kylian Mbappé és una de les grans estrelles del París Saint-Germain (PSG). El trident format per Leo Messi, Neymar Jr. i ell mateix és un dels més temerosos que han existit mai al futbol europeu i és per això que quan el Reial Madrid va intentar fitxar Mbappé aquest estiu, el club parisenc ho va impedir amb totes les seves forces, malgrat que el president blanc Florentino Pérez va arribar a fer una oferta de 200 milions d’euros, segons informen diversos mitjans de comunicació.

Tanmateix, el contracte de Mbappé amb el PSG expira l’any vinent i la intenció del Reial Madrid és incorporar-lo de forma gratuïta l’estiu del 2022. Així doncs, el club francès ha de treballar a contracorrent per aconseguir-lo renovar. Per tal que això pugui passar, el davanter parisenc haurà de canviar la seva opinió, ja que la seva intenció és fitxar per l’equip merengue des de fa anys.

El PSG ha posat milions i més milions sobre la taula. A més a més, el fet de compartir davantera amb Leo Messi i Neymar Jr. també és un al·licient per guanyar títols i poder-lo convèncer. Tot això, però, encara no és suficient, perquè Mbappé continua sense renovar. És per això que, segons informa el diari Le Figaro, el futbolista parisenc hauria rebut una trucada personal del president de la República Francesa, Emmanuel Macron, qui li hauria demanat que es quedi a París. La Ligue 1, la lliga francesa, és una de les més fluixes de les grans d’Europa i tenir una estrella com Mbappé és molt important per pujar el prestigi. De fet, aquest estiu el mateix Macron ja va fer unes declaracions públiques per intentar convèncer l’astre francès. Caldrà veure si el president de la República pot ser un factor determinant perquè acabi renovant.



Més notícies
Sergio Ramos, durant la seva presentació al PSG | Europa Press
Els aficionats del PSG, farts de Sergio Ramos
Notícia: Els aficionats del PSG, farts de Sergio Ramos
Comparteix
Esperaven el seu debut a mitjan setembre, cosa que serà impossible
Els jugadors de Kosovo celebren un gol al partit d'anada | Europa Press
Ironia del destí: Kosovo pot ser el botxí de la selecció espanyola
Notícia: Ironia del destí: Kosovo pot ser el botxí de la selecció espanyola
Comparteix
Els de Luis Enrique es jugaran la vida en un país no reconegut per l'Estat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa