Món Esport
Tots els moviments de l’Espanyol al mercat de fitxatges

El Reial Club Deportiu Espanyol va acabar la temporada 2021-2022 amb una purga. El president i propietari, Chen Yansheng, va acomiadar l’entrenador, Vicente Moreno i el director esportiu, Francisco Rufete, i en el seu lloc va col·locar Diego Martínez i Domingo Catoira, respectivament. S’esperava que el nou secretari tècnic fes una gran reforma, ja que des d’un primer moment es va donar sortida als capitans Diego López i David López, però el cert és que les arribades no han il·lusionat gaire l’afició, que veu com li queda una plantilla que només té arguments per lluitar per salvar la categoria i poca cosa més.

A més a més, hi ha hagut un serial molt destacat amb Raúl de Tomás que ha acabat de tacar un mercat de fitxatges que no estava sent especialment bo. El club ha mantingut apartat el davanter madrileny durant tot l’estiu, buscant-li una sortida a canvi d’una bona quantitat de diners. Tanmateix, no han arribat opcions i no ha funcionat ni el traspàs a la desesperada al Rayo Vallecano, ja que els documents no s’han entregat a temps. Ara, Diego Martínez ha de lidiar amb una plantilla on la seva estrella sap que no comptaven amb ell i on els moviments que s’havien de fer a partir de la baixa de Raúl de Tomás tampoc no s’han pogut completar. En qualsevol cas, aquestes han estat totes les operacions.

RDT dedica un gol | RCD Espanyol
RDT dedica un gol | RCD Espanyol

Altes

Els dos fitxatges més atractius de l’Espanyol han estat a la davantera. Joselu Mato, que venia de fer molt bones temporades a l’Alabès, i Martin Braithwaite, rebotat del Barça, han arribat lliurement. També destaquen les incorporacions de jugadors que poden ser titulars, com Edu Expósito, Brian Oliván o Vinicius Souza. A més a més, Dani Gómez i José Carlos Lazo reforcen l’equip, mentre que a la porteria hi ha hagut moviments molt estranys. Es va fitxar Benjamin Lecomte, però el seu rendiment a les primeres jornades no ha convençut el club, cosa que ha forçat l’arribada d’Álvaro Fernández, que justament havia estat descartat en favor de Lecomte setmanes abans. També s’ha recuperat el jove Pol Lozano i s’ha renovat Sergi Darder. L’Espanyol ha gastat un total de 7,4 milions.

Baixes

Més enllà de la continuïtat de Raúl de Tomás, en el capítol de sortides hi ha noms que havien estat molt habituals durant les darreres temporades. Més enllà dels ja anomenats capitans Diego López i David López, també han marxat Wu Lei, Óscar Melendo, Adrián Embarba i Dídac Vilà. Altres futbolistes descartats han estat Fran Mérida, Oier Olazábal, Víctor Gómez, Landry Dimata, Álvaro Vadillo, Miguel Llambrich i Jofre Carreras. Tampoc no s’han renovat els contractes dels cedits la passada temporada Yangel Herrera, Manu Morlanes i Loren Morón. S’ha fitxat Toni Vilhena, però se l’ha cedit immediatament, i la venda més destacada ha estat la de Matías Vargas per quatre milions d’euros.



Més notícies
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
Tots els moviments del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Tots els moviments del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
Consulta totes les operacions d'un mercat de fitxatges històric per al club blaugrana
Oriol Romeu, durant la seva presentació | Girona FC
Tots els moviments del Girona al mercat de fitxatges
Notícia: Tots els moviments del Girona al mercat de fitxatges
Comparteix
Consulta com ha quedat la plantilla blanc-i-vermella que haurà de lluitar per la permanència
Joselu Mato, nou jugador de l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol anuncia el gran fitxatge d’aquest mercat d’estiu
Notícia: L’Espanyol anuncia el gran fitxatge d’aquest mercat d’estiu
Comparteix
El davanter gallec Joselu Mato s'ha convertit en nou futbolista blanc-i-blau
Sergi Darder celebra un gol contra el Barça | Europa Press
L’Espanyol anuncia un dels moviments més esperats de l’estiu
Notícia: L’Espanyol anuncia un dels moviments més esperats de l’estiu
Comparteix
El club perico ha anunciat la renovació de Sergi Darder fins a 2026

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa