Món Esport
Braithwaite trenca el silenci i explica per què ha fitxat per l’Espanyol

Martin Braithwaite ha començat de manera fulgurant al Reial Club Deportiu Espanyol. El davanter va debutar contra l’Athletic Club en la darrera jornada, a San Mamés, i va marcar el gol de la victòria perica, sobre la botzina. Són, de fet, els tres primers punts del conjunt de Diego Martínez en el campionat de Lliga. Per tant, hi ha aterrat molt bé. I ho ha fet després d’una trajectòria al Futbol Club Barcelona que no va acabar bé. Part de l’afició el va xiular al Trofeu Joan Gamper, i probablement no hagi entès que s’acabi decantant pel rival català dels blaugranes.

Els dos motius que l’han dut del Barça a l’Espanyol

Per tant, ara, en una entrevista a TV3, el danès s’ha explicat. Preguntat per la qüestió de canviar de vorera, ha deixat clar que “la de l’Espanyol era la millor proposta. Puc seguir vivint a Barcelona amb la meva família i el projecte m’ha semblat molt interessant”. La decisió, doncs, se sustenta, en bona mesura, en la comoditat que li ha suposat continuar vivint en el mateix lloc que ha viscut des de principis de 2020, quan l’expresident culer Josep Maria Bartomeu el va signar, provinent del Leganés i per sorpresa.

Com ha deixat clar, el projecte també l’ha atret. L’Espanyol ha obert un nou cicle, amb la contractació de Diego Martínez, el tècnic més exitós de la història del Granada. L’equip andalús, històricament modest, va disputar per primer cop una competició europea (la UEFA Europa League) amb ell. I en l’entrevista, Braithwaite s’ha referit a ell, admetent que van parlar abans que es donés el fitxatge, i que “és un entrenador que li agrada l’energia, que es preocupa per l’equip. Tenim els mateixos valors, de treballar fort”.

Encara en clau espanyolista, el jugador ha fet al·lusió al seu primer passador de la temporada, Sergi Darder: “És molt, molt bo. Té una passada increïble. És la primera assistència que em fa. I no serà l’última, segur!”. Si bé no li ha computat en les estadístiques, ja que a la jugada de Braithwaite un rival va tocar la pilota, no deixa de ser una bona acció del balear, que la temporada passada ja va fer nou passades de gol.

Braithwaite i els xiulets que va haver de sentir al Gamper

Finalment, tornant al Barça, Braithwaite, preguntat pels xiulets que va haver de sentir al Trofeu Joan Gamper per part de l’afició culer, ha recalcat que “la gent no ho sap tot. No puc dir si és just o injust, perquè la gent no sap la realitat. Per mi, no és cap problema. Només sé que la gent no sap la realitat”. Se’l va xiular especialment perquè no va accedir a rescindir el seu contracte, sinó que va esperar que el club ho fes, i per tant que l’indemnitzés. Això, però, no deixa de ser l’habitual en qualsevol feina.



Més notícies
Sergi Darder, jugador de l'Espanyol | Europa Press
Braithwaite debuta i marca per donar els tres punts a l’Espanyol (0-1)
Notícia: Braithwaite debuta i marca per donar els tres punts a l’Espanyol (0-1)
Comparteix
Un gol de l'exjugador del Barça, Martin Braithwaite, dona els tres punts a l'Espanyol a Bilbao
Martin Braithwaite, en un dels seus últims partits amb el Barça | Europa Press
Martin Braithwaite deixa de ser jugador del Barça
Notícia: Martin Braithwaite deixa de ser jugador del Barça
Comparteix
El club ha anunciat la rescissió del seu contracte el darrer dia del mercat de fitxatges
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Notícia: Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Comparteix
Ho fa el director de l'Associació de Jugadors de Dinamarca, acusant el club de cometre una cosa "entre la intimidació i l'assetjament"
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
La dràstica solució que el Barça pot prendre amb Braithwaite
Notícia: La dràstica solució que el Barça pot prendre amb Braithwaite
Comparteix
El club li busca una sortida, però el danès no accepta i es remet al seu contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa