Món Esport
Martin Braithwaite deixa de ser jugador del Barça
agraph -->

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la rescissió del contracte de Martin Braithwaite. El davanter danès, que estava lligat al Barça fins a 2024, no ha escoltat les peticions de l’entitat blaugrana per acceptar un traspàs a un altre equip, així que el club culer, que no comptava amb ell de cap de les maneres, ha tallat el seu vincle amb Braithwaite radicalment. El Barça no ha especificat com s’ha dut a terme aquesta rescissió, però diversos mitjans de comunicació afirmen que se li ha pagat el sou dels dos anys de contracte que li restaven i que l’entitat blaugrana només s’estalvia el pagament de diverses variables de fàcil i difícil compliment.

El seu lloc de destí més probable és el Reial Club Deportiu Espanyol, però com que en rescindir-li el contracte ara es troba sense equip, Braithwaite es podrà unir a l’equip que vulgui en el moment que sigui. És a dir, no caldrà que s’executi el seu fitxatge abans de les 23:59h d’aquest dijous 1 de setembre. De moment, el davanter danès s’ha acomiadat del Barça amb el següent text: “Ha estat un honor representar aquest club. Sempre he donat el millor per als fans i per al club i sempre estaré agraït pel suport que he rebut”.

La trajectòria de Martin Braithwaite al Barça

Martin Braithwaite és un dels fitxatges més estranys i fallits de l’etapa de Josep Maria Bartomeu com a president del Futbol Club Barcelona. Va arribar a principis de 2020 i fora de la finestra del mercat de fitxatges, ja que el Barça va rebre un permís especial de LaLiga per inscriure un jugador per cobrir la lesió de llarga durada del davanter uruguaià Luis Suárez. L’opció escollida va ser Braithwaite i la desesperació que va mostrar el club blaugrana per fitxar un atacant va provocar que el seu preu fos molt elevat: divuit milions d’euros. El més estrany, però, és que Bartomeu li va signar un contracte de quatre temporades i mitja, cosa molt sorprenent, ja que la seva funció era suplir la baixa de Suárez durant mig any. Això ha provocat que fos una càrrega inútil per al club. El seu rendiment ha estat nefast: deu gols en cinquanta-vuit partits.



Més notícies
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
Jordi Alba rebutja la proposta de l’Inter de Milà i es queda al Barça
Notícia: Jordi Alba rebutja la proposta de l’Inter de Milà i es queda al Barça
Comparteix
El lateral dret de l'Hospitalet de Llobregat no accepta la cessió, malgrat l'acord entre blaugranes i italians
Oriol Romeu, amb la samarreta del Southampton | Europa Press
El Girona anuncia el fitxatge més il·lusionant de l’estiu
Notícia: El Girona anuncia el fitxatge més il·lusionant de l’estiu
Comparteix
El club blanc-i-vermell fa oficial la incorporació del migcampista català Oriol Romeu
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Sergiño Dest, molt a prop de resoldre el seu futur
Notícia: Sergiño Dest, molt a prop de resoldre el seu futur
Comparteix
El lateral dret del Barça podria marxar cedit al Milan
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça | Europa Press
Aubameyang trenca el silenci després de l’assalt a casa seva
Notícia: Aubameyang trenca el silenci després de l’assalt a casa seva
Comparteix
El davanter gabonès del Barça ha publicat un missatge a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa