Món Esport
El Girona anuncia el fitxatge més il·lusionant de l’estiu

El Girona Futbol Club ha anunciat el fitxatge del migcampista defensiu català Oriol Romeu. El jugador d’Ulldecona, de trenta anys, abandona de forma gratuïta el Southampton, equip on ha jugat les darreres set temporades, per incorporar-se a les files del conjunt blanc-i-vermell fins a 2025. Romeu, format a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, és un jugador molt experimentat que aportarà molta solidesa al Girona i serà una peça clau per assolir la permanència. Va abandonar el Barça l’any 2011, així que tornarà a jugar a Catalunya després d’onze temporades rondant per Europa.

Oriol Romeu ja va deixar de ser fa molts anys una promesa del Barça per convertir-se en un migcampista sòlid i fins i tot veterà. Malgrat que a Catalunya encara se’l recorda així, el seu pas per clubs com el Chelsea, el València, l’Stuttgart i el ja anomenat Southampton ha fet que sigui una persona molt diferent de la que va abandonar el país fa més de deu anys. Ben segur que al Girona rendirà de meravella al pivot defensiu, tot i que també pot jugar una mica més avançat si es requereix. Poca estona després de l’anunci de Romeu, el club blanc-i-vermell ha fet oficial l’arribada d’un altre jugador català: el porter berguedà de vint-i-un anys Toni Fuidias, que deixa el Reial Madrid i signa amb el Girona fins a 2025.

El Girona completa un mercat de fitxatges exemplar

Tenint en compte que el Girona tenia un dels pressupostos més baixos de la Lliga, el seu mercat de fitxatges ha estat exemplar. Han arribat futbolistes molt prometedors com Taty Castellanos, Rodrigo Riquelme, Miguel Gutiérrez o Reinier Jesús, el Manchester City ha cedit jugadors de qualitat com Yangel Herrera i Yan Couto i també s’ha incorporat un nom tan experimentat com el de David López, així com el del porter Toni Fuidias. Tanmateix, Oriol Romeu és potser el fitxatge més il·lusionant, ja que es tracta d’un jugador conegut a Catalunya pel seu pas pel Barça, que ha crescut molt a la Premier League i es pot convertir en una persona fonamental durant els pròxims anys a Montilivi.



Més notícies
Martin Braithwaite, durant un partit amb el Barça | Europa Press
Un jugador descartat del Barça, molt a prop de l’Espanyol
Notícia: Un jugador descartat del Barça, molt a prop de l’Espanyol
Comparteix
El club blaugrana hauria arribat a un acord amb Martin Braithwaite per rescindir-li el contracte i podria ser el substitut de Raúl de Tomás
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Sergiño Dest, molt a prop de resoldre el seu futur
Notícia: Sergiño Dest, molt a prop de resoldre el seu futur
Comparteix
El lateral dret del Barça podria marxar cedit al Milan
Jordi Alba, jugador del Barça | Europa Press
La bomba del mercat del Barça: Jordi Alba podria marxar a l’Inter de Milà
Notícia: La bomba del mercat del Barça: Jordi Alba podria marxar a l’Inter de Milà
Comparteix
Segons Jijantes FC, ambdós clubs haurien arribat a un acord per cedir-lo, però el jugador encara no l'hauria acceptat
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça | Europa Press
Aubameyang trenca el silenci després de l’assalt a casa seva
Notícia: Aubameyang trenca el silenci després de l’assalt a casa seva
Comparteix
El davanter gabonès del Barça ha publicat un missatge a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa