Món Esport
La Lliga modifica l’horari de l’Osasuna-Espanyol
  • CA

La Lliga ha decidit modificar l’horari del duel de la primera jornada de la competició entre l’Osasuna i l’Espanyol. Aquest duel es disputarà finalment a les 22:00 hores del pròxim dissabte a El Sadar, i no pas a les 17:00, que era l’horari que es va fixar inicialment. El motiu d’aquest canvi és la previsió d’altes temperatures a Navarra el dia del partit.

Aquest partit suposarà l’estrena a la Lliga de l’equip de Vicente Moreno. Els blanc-i-blaus buscaran els primers tres punts a domicili d’una temporada on l’objectiu és no patir per mantenir la categoria. De fet, el davanter perico Raúl de Tomás ja va afirmar fa unes setmanes que “no vull sentir a parlar de la permanència. Hem de ser guanyadors i lluitar per objectius més grans”.

A més, l’Espanyol s’estrenarà com a local el dissabte 21 d’agost a les 19:30 davant el Vila-real, que va perdre la Supercopa d’Europa davant el Chelsea. El club blanc-i-blau podrà acollir un màxim de 12.000 persones a l’RCDE Stadium, ja que el Govern ha reduït al 30% l’aforament dels estadis catalans. L’entitat perica ja ha obert el termini perquè els seus abonats sol·licitin una entrada per aquest partit.



Més notícies
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol | RCD Espanyol
L’Espanyol encara l’estrena a la Lliga després d’una pretemporada irregular
Notícia: L’Espanyol encara l’estrena a la Lliga després d’una pretemporada irregular
Comparteix
Els blanc-i-blaus debutaran dissabte a la Lliga contra l'Osasuna
Luis Rubiales, en arxiu | Europa Press
La Federació Espanyola considera il·legal l’acord entre la Lliga i CVC
Notícia: La Federació Espanyola considera il·legal l’acord entre la Lliga i CVC
Comparteix
La RFEF assegura que aquest tracte comporta litigis legals, problemes econòmics i desigualtat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa