Món Esport
L’Espanyol encara l’estrena a la Lliga després d’una pretemporada irregular
  • CA

L’Espanyol afronta la temporada del retorn a Primera Divisió després d’un any a la categoria de plata. Els blanc-i-blaus tenen com a objectiu prioritari no tornar a passar pel mal tràngol del descens i evitar les agonies pròpies de la part baixa de la classificació. Vuit jugadors pericos ja saben el que és realitzar una temporada per emmarcar amb l’Espanyol, ja que ho van aconseguir fa dos anys en aconseguir la setena plaça i obtenir el bitllet per l’Europa League.

El primer rival de l’equip de Vicente Moreno a la Lliga serà l’Osasuna, que afronta la seva tercera temporada consecutiva a la màxima categoria. Tots dos equips s’enfrontaran el pròxim dissabte a les 22:00 hores a El Sadar. L’equip navarrès ha guanyat els tres últims enfrontaments davant l’Espanyol.

La pretemporada blanc-i-blava ha anat de menys a més. Els pericos van perdre els dos primers partits, per 1-0 davant Las Palmas, i per 2-0 contra el Rayo Vallecano. No obstant això, l’Espanyol es va refer i ha aconseguit no perdre cap dels últims tres amistosos de l’estiu. L’equip de Vicente Moreno va empatar a un davant el Granada, va guanyar el Cadis 0 a 2 i va signar un empat sense gols davant la Fiorentina. Aquest darrer partit es va resoldre a la tanda de penals amb victòria pels italians.



Més notícies
Els jugadors de l'Espanyol realitzen l'ofrena floral a Dani Jarque | RCD Espanyol
L’Espanyol realitza el tradicional homenatge a Dani Jarque
Notícia: L’Espanyol realitza el tradicional homenatge a Dani Jarque
Comparteix
El club blanc-i-blau commemora el seu etern capità quan es compleixen 12 anys de la seva mort
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
Notícia: Florentino Pérez nega haver influït en la marxa de Messi del Barça
Comparteix
El president del Reial Madrid desmenteix que sigui amic del CEO del Barça, Ferran Reverter

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa