Mentre a l’etern rival tot són somriures, a l’Espanyol passa tot el contrari. El primer equip femení de futbol ha baixat a Segona Divisió de forma matemàtica després d’haver perdut ahir contra l’Atlètic de Madrid (4-1) i que l’Eibar hagi guanyat contra el Logronyo (1-2). Les blanc-i-blaves van fer un bon inici de curs, però ara ja fa moltes jornades que no aixequen el cap i això les ha acabat condemnant al descens.

Es tracta d’un fet especialment dolorós per a l’Espanyol, ja que és un club amb una història molt àmplia al futbol femení i, de fet, un dels pioners en matèria d’igualtat en aquest esport. L’entitat blanc-i-blava ha compartit un missatge a les xarxes socials on expressen el seu dolor, però a la vegada es volen aixecar des del primer dia: “Sabem que només amb treball aconseguirem retornar l’equip al més alt”.

Cal recordar que la temporada passada l’Espanyol ja es va salvar als despatxos. Les blanc-i-blaves anaven camí del descens, sumant encara menys punts que aquest any, però la suspensió de la competició per la pandèmia va forçar la salvació. Aquest curs ho tenien molt complicat, ja que a causa d’aquesta reestructuració baixaven quatre equips, i no han pogut fer res per evitar baixar a Segona.

Barça 3-2 Madrid

Per la seva banda, el Barça de Lluís Cortés ha jugat contra el Madrid CFF. En aquestes darreres jornades ja ha succeït que les blaugranes s’han deixat anar amb tot guanyat i no superen els rivals amb tanta contundència. Tot i això, han remuntat un partit que perdien al minut 60 gràcies als gols de Marta Torrejón i Patri Guijarro. La catalana Bruna Vilamala ha fet el primer.



Més notícies
Marc Márquez, en arxiu | Europa Press
El pitjor Gran Premi de Catalunya per als pilots catalans dels últims deu anys
Notícia: El pitjor Gran Premi de Catalunya per als pilots catalans dels últims deu anys
Comparteix
Tres dels cinc corredors de casa han hagut d'abandonar, mentre que Viñales, sisè, ha estat el millor d'ells
Wijnaldum, durant un escalfament amb el Liverpool | Europa Press
El PSG ho torna a fer: pren un fitxatge ja fet al Barça
Notícia: El PSG ho torna a fer: pren un fitxatge ja fet al Barça
Comparteix
Georginio Wijnaldum signarà amb el club francès durant els pròxims dies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a juny 06, 2021 | 18:49
    Vendetta juny 06, 2021 | 18:49
    Gooooooooooooooooolllllllĺllllllllllĺ,
  2. Icona del comentari de: bs a juny 07, 2021 | 08:53
    bs juny 07, 2021 | 08:53
    me n´alegro
  3. Icona del comentari de: pericu que vuela, pericu ala casuela a juny 07, 2021 | 09:30
    pericu que vuela, pericu ala casuela juny 07, 2021 | 09:30
    ui el mal carme, la propera vegada que tinguin l'oportunitat de fer el passadís a les Campiones d'Europa i de la liga, s'ho pensaran dues vegades. Ara els hi toca estar a la categoria que esportivament s'han guanyat
  4. Icona del comentari de: Andreuza a juny 07, 2021 | 09:38
    Andreuza juny 07, 2021 | 09:38
    L'espanyol es el club de la mentida i la veritat: No es esportiu com diu el seu nom i si es espanyol fins el moll de l'os. Ho sento per les jugadores que elles no en tenen cap culpa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa