Món Esport
L’Espanyol suma un punt en la seva estrena a la Lliga (0-0)
  • CA

L’Espanyol ha debutat a la Lliga sumant un punt al sempre difícil camp de l’Osasuna en un partit que ha acabat sense gols. L’equip blanc-i-blau ha disposat de bones ocasions per endur-se el triomf, però també ha patit per conservar el resultat en algun tram del partit.

La primera part s’ha jugat principalment al camp de l’Espanyol i l’Osasuna ha fet més sensació de perill per mitjà de diverses centrades perilloses. Tot i això, l’equip blanc-i-blau ha disposat de les dues ocasions més clares. La primera d’elles quan Wu Lei ha controlat una pilota dins l’àrea i ha servit per Embarba que ha provat un xut des de la frontal que ha refusat Sergio Herrera amb una estirada. Abans del descans, RDT ha estat ben a prop de marcar des de la frontal per mitjà d’un xut molt ben col·locat que ha marxat fregant el pal.

L’Espanyol ha estat ben a prop d’avançar-se només començar la segona meitat. Wu Lei ha fet una centrada tova al punt de penal que RDT no ha arribat a rematar per centímetres. Poc després, un regal de Cabrera ha pogut costar molt cara a l’Espanyol. Per sort, Kike Barja ha rematat fora dins l’àrea petita després d’una centrada de Javi Martínez.

Al minut 66, Dimata ha servit una pilota magnífica per Embarba, que ha controlat amb espai dins l’àrea i ha enviat la pilota fora amb un xut molt potent. Durant el tram final del partit, tots dos equips han disposat d’ocasions per sumar un triomf, però la manca de punteria a l’hora de xutar o de precisió a l’hora de centrar han impedit que canviés el marcador.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta farà públics els resultats de l’auditoria aquest dilluns
Notícia: Laporta farà públics els resultats de l’auditoria aquest dilluns
Comparteix
El president blaugrana ha reaccionat de forma immediata a la carta que Bartomeu va dedicar-li divendres
Benzema celebra un gol amb el Reial Madrid | Reial Madrid
El Reial Madrid desarma l’Alabès en catorze minuts (1-4)
Notícia: El Reial Madrid desarma l’Alabès en catorze minuts (1-4)
Comparteix
L'equip de Carlo Ancelotti resol el partit a la segona meitat gràcies als gols de Benzema, Nacho i Vinicius

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa