L’Espanyol perd a l’últim minut contra l’Atlètic de Madrid (1-2)

L’Espanyol ha perdut davant l’Atlètic de Madrid per 1 a 2 després de veure com volaven els tres punts a l’últim minut de partit. Raúl de Tomás ha obert el marcador, però Carrasco i Lemar han capgirat el marcador i han fet volar els tres punts cap a Madrid.

Els blanc-i-blaus no han necessitat dominar el primer temps per tenir les millors ocasions. Embarba ha estat a punt d’avançar l’Espanyol al minut 3. Una manca d’entesa entre Savic i Oblak ha permès l’atacant perico rebre dins l’àrea i provar un xut creuat que ha desviat el porter visitant amb una gran aturada.

El mateix Embarba ha tornat a fer intervenir a Oblak amb un xut molt potent des de fora de l’àrea. El meta de l’Atlètic ha desviat la pilota, que s’ha estavellat al travesser. Però aquesta jugada ha propiciat el córner on s’ha avançat l’Espanyol. Un altre cop Embarba, ha servit una pilota al primer pal que RDT ha rematat al fons de la xarxa.

El segon temps ha arrencat amb polèmica. Lemar ha marcat aprofitant una centrada de Marcos Llorente, però l’àrbitre ha invalidat el gol amb l’ajuda del VAR. Luis Suárez ha intervingut a la jugada intentant rematar en posició de fora de joc. L’Espanyol s’ha defensat feroçment durant la segona meitat. Però l’Atlètic ha acabat igualant el partit al minut 79. Carrasco ha caçat la pilota en una jugada embolicada dins l’àrea perica i l’ha enviada al fons de la xarxa.

La nota més curiosa del partit han estat els deu minuts de temps afegit a la segona part. Aquesta decisió de l’àrbitre ha provocat uns instants de patiment a la parròquia perica. Carrasco ha estat a punt de fer el doblet als últims minuts amb un xut creuat que ha topat en Pedrosa i ha marxat fregant el pal. Finalment, Lemar ha decantat el partit en internar-se per l’esquerra i enviar la pilota al fons de la xarxa.