Món Esport
Bagnaia guanya la partida a Márquez i s’imposa a Aragó
  • CA

L’italià Francesco Bagnaia ha aconseguit la seva primera victòria a Moto GP al circuit de Motorland (Aragó). El guanyador de la cursa ha protagonitzat un duel apassionant per la victòria amb Marc Márquez. Joan Mir ha completat el podi i el català Aleix Espargaró ha finalitzat en quarta posició.

La sortida de Marc Márquez ha estat brillant i s’ha col·locat en segona posició després de sortir quart. Francesco Bagnaia ha defensat la pole position a la perfecció i ha aconseguit dos segons d’avantatge sobre els seus perseguidors en un començament de cursa accidentat. Àlex Márquez i Jake Dixon s’han caigut. El líder del Mundial , Fabio Quartararo, ha protagonitzat una mala sortida que l’ha situat en setena posició i ha quedat sense opcions de lluitar pel triomf.

Márqeuez ha trigat ben poc en retallar la distància sobre Bagnaia i desafiar l’italià quan quedaven moltes voltes. Mentrestant, Joan Mir i Aleix Espargaró han aprofitat una errada de Jack Miller per guanyar una posició a la classificació.

Els dos líders de la cursa s’han distanciat a més de quatre segons de la resta de pilots quan quedaven deu voltes. El cerverí s’ha mostrat tan valent com abans de la lesió tractant de buscar el primer esglaó del podi. Bagnaia i Márquez han avançat constantment durant els últims metres de la cursa. Finalment, l’italià ha acabat aconseguint la primera posició que havia defensat durant tota la cursa.

Fabio Quartaro ha finalitzat vuitè i continua líder del Mundial, però amb menys distància respecte als seus perseguidors. El francès té 214 punts i Francesco Bagnaia es col·loca segon amb 161 després de la victòria d’avui. Joan Mir és tercer amb 157.



Més notícies
Marc Gasol durant un partit amb els Lakers | Europa Press
Marc Gasol estaria a un pas de fitxar pel Girona
Notícia: Marc Gasol estaria a un pas de fitxar pel Girona
Comparteix
El jugador ha deixat l'NBA després de tretze temporades
Braithwaite es lesiona contra el Getafe | FC Barcelona
Braithwaite podria ser baixa fins al 2022
Notícia: Braithwaite podria ser baixa fins al 2022
Comparteix
El danès pateix uns problemes a la ròtula que podrien comportar entre tres i quatre mesos de baixa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa