Món Esport
La dupla estrella de l’Espanyol liquida el Mallorca (1-0)

L’Espanyol ha guanyat per la mínima al Mallorca a l’RCDE Stadium. Un solitari gol de Raúl de Tomás després d’una gran jugada de Darder ha permès als pericos deixar pràcticament encarrilada la permanència. Els blanc-i-blaus finalitzaran la jornada amb deu punts d’avantatge sobre el descens.

El partit ha començat amb polèmica. El col·legiat ha revisat un possible penal a favor del Mallorca durant tres minuts després que Cabrera fes caure Ángel. La decisió del col·legiat no era fàcil perquè no estava clar si el contacte s’havia produït dins o fora de l’àrea. Finalment, Muñiz Ruiz ha consultat la jugada al monitor del VAR i li ha donat la pilota a l’Espanyol en considerar que el Mallorca havia comès falta en el començament de la jugada.

RDT i Darder donen valor a una primera part grisa

Els blanc-i-blaus no han estat còmodes a la primer part. Els locals no han aconseguit generar cap ocasió fins al minut 25, quan Embarba ha provat dos xuts gairebé seguits des de la frontal que no han vist porteria per poc. El Mallorca ha pogut castigar molt durament al seu rival quan els pericos han perdut una pilota a camp propi i els balears han atacat en igualtat numèrica contra la defensa rival. No obstant això, els visitants han resolt molt malament la jugada. Just abans del descans, les dues estrelles de l’Espanyol s’han encarregat d’obrir el marcador, Darder ha liderat un contracop després d’una recuperació a tres quarts de camp rival i ha fet una passada magistral a Raúl de Tomás. El davanter ha definit a la perfecció davant Sergio Rico.

El segon temps ha començat amb sorpresa a l’equip blanc-i-blau. Diego López ha hagut de ser substituït al descans per culpa d’unes molèsties. Vicente Moreno ha optat per Oier com a substitut, deixant a la banqueta Joan García, que va jugar la setmana passada i va cometre un error que li va costar un gol als pericos.

Només arrencar la segona meitat, Raúl de Tomás ha pogut sentenciar el duel, però no ha aconseguit superar Sergio Rico en un mà a mà. La millor ocasió del Mallorca al segon temps ha estat per Muriqi. El davanter ha saltat per sobre de Cabrera al cor de l’àrea i ha fet una rematada de cap que ha obligat Oier a realitzar una gran estirada per impedir el gol. Els balears han dut la iniciativa dels darrers minuts, però no han aconseguit fer perillar gaire el triomf català.



Més notícies
Nahuel Bustos celebra un gol | Girona CF
El Girona organitza una festa eivissenca sense el seu tècnic (5-1)
Notícia: El Girona organitza una festa eivissenca sense el seu tècnic (5-1)
Comparteix
Els catalans han golejat l'Eivissa i es mantenen ferms en la zona de play-off d'ascens
Nacho i Memphis disputen una pilota durant el darrer clàssic | FC Barcelona
Quan i on veure el clàssic més estrany entre Barça i Madrid
Notícia: Quan i on veure el clàssic més estrany entre Barça i Madrid
Comparteix
Ambdós equips s'enfronten aquest diumenge al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa