Món Esport
La gran contradicció a l’Espanyol després del derbi

El Reial Club Deportiu Espanyol ha acabat el derbi amb una sensació completament agredolça. Per una banda, l’empat a l’últim minut del Barça fa molt mal a un equip que encara no ha aconseguit guanyar en Lliga el seu etern rival a Cornellà-El Prat i que, per tant, ha desaprofitat una oportunitat d’or. Ara bé, cal tenir en compte que els pericos arribaven a aquest partit en una dinàmica terrible i que el gol al primer minut de Pedri semblava que els deixava sentenciats abans de començar. Així doncs, la gran reacció i la remuntada -tot i que frustrada- dels locals, deixa sensacions dolces. No per al futur immediat, però sí de cara als pròxims duels.

És per això que el tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno, s’ha mostrat satisfet i frustrat a parts iguals en la roda de premsa posterior al partit: “Estem fotuts, perquè hem fet moltes coses per merèixer els tres punts i ho hem tingut a tocar”. Ha reconegut que el Barça també ha fet mèrits per marcar i que ells també han donat facilitats en les dues dianes dels culers. Tot i això, la seva queixa principal ha estat contra l’arbitratge i el temps afegit: “La sensació és que aquí s’allarguen els partits quan anem guanyant”. A més a més, ha afirmat que “nosaltres no sabem perdre temps, perquè no ens va bé”. D’aquesta manera, ha justificat que els sis minuts afegits no han estat justos.

Ara bé, aquestes declaracions xoquen de forma frontal amb les de Sergi Darder a peu de gespa als micròfons de Movistar LaLiga, ja que el migcampista perico, que també s’ha queixat del temps afegit en considerar que han estat massa minuts, sí que ha reconegut que en alguns moments han perdut temps expressament: “És veritat que hem perdut temps, hem de ser realistes”.

D’aquesta manera, sorgeix una contradicció entre els pericos que confirma que sí que han perdut temps, ja que ho reconeix Darder i que demostra que, o Vicente Moreno menteix, o no ha estat una instrucció seva, sinó una decisió dels jugadors. En qualsevol cas, queda clar que no han parlat del discurs que tindrien davant dels mitjans de comunicació un cop acabat el derbi.



Més notícies
Ronald Araujo, durant el derbi | FC Barcelona
Els culers demanen a Araujo que no es disculpi amb els pericos
Notícia: Els culers demanen a Araujo que no es disculpi amb els pericos
Comparteix
El central uruguaià va increpar la banqueta i la graderia de l'Espanyol
Adama Traoré i RDT, durant el derbi | Europa Press
Els grans assenyalats del derbi
Notícia: Els grans assenyalats del derbi
Comparteix
El partit entre el Barça i l'Espanyol va tenir trams molt encesos i decisius

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa