Món Esport
La dada que tranquil·litzarà els pericos fins al pròxim partit
  • CA

L’inici de Lliga de l’Espanyol no ha satisfet del tot als seus aficionats. Tot i que la situació no és alarmant, l’equip blanc-i-blau tan sols ha sumat dos punts de nou possibles i va perdre l’últim partit al camp del Mallorca per 1 a 0. No obstant això, els pericos són experts en remuntar el vol després de començaments dubitatius.

L’equip blanc-i-blau ha començat la Lliga fent dos punts o menys als primers tres partits en vint ocasions i tan sols en dos han acabat perdent la categoria. Una d’elles va ser fa dues temporades, quan l’Espanyol tan sols van aconseguir un punt i van acabar baixant com a cuers. L’altra vegada va ser al curs 1992/93. Llavors els pericos no van fer cap punt als tres primers partits i va descendir a la promoció de descens davant l’Albacete.

Els altres 18 cops que els blanc-i-blaus no han sumat més de dos punts en la jornada 3 han acabat mantenint la categoria. De fet, tres de les cinc vegades que l’Espanyol ha baixat a Segona Divisió havia fet més de dos punts als tres primers partits. En dues d’elles van fer quatre i en altre van fer-ne tres.

El pròxim partit de l’Espanyol tindrà lloc diumenge 12 de setembre davant l’Atlètic de Madrid a les 14:00 hores. El nou fitxatge de l’equip de Vicente Moreno, Yangel Herrera, podria fer el seu debut oficial en aquest duel. L’enfrontament contra el conjunt madrileny serà el segon que disputin a casa els pericos després d’empatar el primer partit a l’RCDE Stadium d’aquesta Lliga contra el Vila-real.



Més notícies
Samuel Umtiti, abans d'un partit de la Champions League | Europa Press
Umtiti s’hauria reunit amb Laporta entre llàgrimes
Notícia: Umtiti s’hauria reunit amb Laporta entre llàgrimes
Comparteix
El francès s'hauria reunit amb Joan Laporta per explicar-li els motius de la seva negativa a marxar
Miralem Pjanic, en arxiu | Europa Press
Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Notícia: Pjanic: “Koeman m’ha faltat el respecte”
Comparteix
El bosnià assegura que s'ha sentit ignorat i menyspreat per Ronald Koeman

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa