El VAR reviu el malson de l’Espanyol davant l’Atlètic (2-1)

L’Espanyol ha perdut davant l’Atlètic per 1-2. Els madrilenys han sumat els tres punts gràcies a un penal molt discutible que ha transformat Carrasco al minut 100. La pena màxima que ha assenyalat el col·legiat al temps afegit ha indignat molt als pericos, que havien aconseguit igualar el duel per mitjà d’un gol de Raúl de Tomás després que els matalassers es quedessin amb deu jugadors.

La primera part del partit ha tingut molt poca història i cada equip ha disposat d’una única ocasió. Primer, Cabrera ha rematat lliure de marca a la sortida d’un córner i Oblak ha evitat el gol amb una gran estirada. Més tard, Joao Félix s’ha desfet de Calero a l’interior de l’àrea i ha intentat batre Diego López amb un xut potent que s’ha marxat als núvols.

Segona part amb molta polèmica

Només començar la segona meitat, Darder ha estat a punt d’avançar els pericos, però Oblak ha tornat a salvar l’Atlètic. Al contracop d’aquesta mateixa acció, Carrasco ha fet el primer gol del partit. Al minut 74, Kondogbia ha estat expulsat en veure la segona groga per tapar amb la mà un xut de Darder. Aquesta decisió de l’àrbitre ha estat molt protestada pels locals perquè la pilota ha tocat la mà del migcampista després d’un rebot. Raúl de Tomás ha servit aquesta mateixa falta amb un xut directe a porteria que ha superat Oblak i ha travessat la línia després de topar-se amb el pal.

Quan l’empat semblava definitiu, l’àrbitre ha acudit al monitor del VAR per revisar unes mans de Raúl de Tomás a l’interior de l’àrea perica. Figueroa Vázquez ha assenyalat penal tot i que els futbolistes pericos protestaven que RDT no tenia intenció de tocar la pilota i tenia les mans enganxades al cos. Carrasco ha transformat la pena màxima i ha atorgat els tres punts als locals.

Aquest matx estat calcat al que van viure aquests dos equips en la primera volta d’aquesta edició de la Lliga Santander, quan els matalassers van obtenir un triomf molt polèmic per 1-2 a l’RCDE Stadium. Els pericos van acabar molt empipats aquell duel perquè el col·legiat va afegir deu minuts al partit i els madrilenys van marcar al minut 99.