Món Esport
Xavi espera respostes després de la ‘invasió’ alemanya al Camp Nou

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha explicat el malson que van viure els seus futbolistes el passat dijous, quan van quedar eliminats de l’Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt davant un Camp Nou replet d’aficionats visitants. El tècnic blaugrana assegura que tot va anar malament pels interessos del seu equip en aquella nit des que van abandonar l’hotel de concentració per desplaçar-se cap a l’estadi: “Vaig tenir males sensacions des que vam pujar a l’autocar. No podíem passar pel primer túnel perquè ens estaven llençant de tot. Després, no vam sentir que juguéssim a casa, vam cometre un penal als primers minuts… Va ser una nit fatídica en tots els sentits, tant esportivament com institucional”.

Xavi Hernández assegura que està pendent que la directiva del Barça esclareixi les causes que van provocar que les graderies del Camp Nou estiguessin plenes de seguidors rivals. A més, espera que l’entitat culer vetlli perquè aquests fets no es repeteixin: “El club donarà explicacions o, almenys, intentarà buscar solucions perquè això no passi mai més. Quan es descobreixi perquè s’ha comès aquest error, ens ho explicaran primer a nosaltres i després als aficionats. Els jugadors sentien que no jugaven al seu estadi. No és cap excusa, però l’ambient ens va condicionar. Això no pot tornar a succeir”.

Reivindica l’ADN Barça

Tot i l’eliminació de l’Europa League, Xavi Hernández assegura que no contempla la possibilitat que el Barça canviï la seva manera de jugar: “El nostre estil de joc ha de ser aquest, ja que ens ha fet guanyar cinc Champions. Johan Cruyff ens ha donat fruits. La història del Barça ens diu quin ha de ser el nostre model. No canviarem d’ADN per un partit”.

En cas de guanyar el Cadis el pròxim dilluns, el Barça podria reduir la seva diferència a la classificació respecte al Madrid a nou punts, ja que els blancs afronten un difícil compromís al camp del Sevilla aquest diumenge. Independentment del resultat del seu etern rival, Xavi Hernández recorda que les opcions del seu equip de ser campió de Lliga passen per saldar amb victòria les vuit jornades que té al davant: “Si no guanyem tots els partits que ens queden, no podem fixar-nos en el Madrid. Ens hem de centrar en el que podem fer nosaltres i treballar amb humilitat. El primer objectiu és entrar a la Champions. Si després ens dona per competir per la Lliga, perfecte”.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
El Barça ja tindria una resposta sobre el futur de Haaland
Notícia: El Barça ja tindria una resposta sobre el futur de Haaland
Comparteix
Laporta ja sabria que el club blaugrana no és l'opció prioritària del davanter
Aficionats de l'Eintracht de Frankfurt al Camp Nou | Europa Press
Així es va forjar la conquesta alemanya al Camp Nou
Notícia: Així es va forjar la conquesta alemanya al Camp Nou
Comparteix
Dos periodistes alemanys expliquen a Món Esport les quatre vies amb les quals els 'frankfurters' van aconseguir entrades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa