Món Esport
L’Espanyol fa un moviment molt criticat

El Reial Club Deportiu Espanyol continua movent-se en el mercat. Aquest dimecres ha fet oficial l’intercanvi de dos jugadors. Els pericos han incorporat el davanter José Carlos Lazo, i han transferit Adri Embarba a l’Almeria. A més, han rebut un milió d’euros. Un canvi de cromos important. I és que el jugador madrileny, ja exespanyolista, s’havia apagat després d’haver generat moltes expectatives en la seva arribada. Això sí, el rendiment que tindrà l’andalús és una incògnita.

L’entitat catalana va fitxar Embarba en el mercat de fitxatges hivernal del curs 2019/2020. Ho va fer amb l’objectiu que el futbolista, procedent del Rayo Vallecano, ajudés a evitar un descens que es va acabar produïnt. Com s’ha dit, va arribar generant moltes expectatives. I és que a l’equip madrileny, on havia jugat sempre, havia deixat grans sensacions i xifres. A més, es van pagar deu milions, una quantitat relativament alta.

Embarba, clau en l’ascens a Primera…

Tot i finalment no poder evitar la caiguda a l’infern, Embarba va ser dels millors homes en l’equip primer d’Abelardo Fernández i després de Francisco Rufete. L’any següent, a més, va ser un dels grans artífexs de la tornada a la categoria daurada. Amb Vicente Moreno a la banqueta, va ser clau, havent fet nou gols i 14 assistències en els 38 partits que va jugar. Es va consolidar com a extrem dret.

… Però amb una davallada de rendiment

Tanmateix, ja un altre cop a Primera Divisió, en la temporada 2021/2022 (l’anterior), el madrileny es va apagar. El seu rendiment va baixar exponencialment, i va ser un dels blancs de les crítiques de l’afició. L’Espanyol va fer un any discret, en el qual va aconseguir l’objectiu de la salvació però no va il·lusionar, i Embarba va anar en aquesta línia. El jugador del planter Nico Melamed va acabar oferint unes millors prestacions.

Això, unit a l’oportunitat de mercat presentada amb Lazo, ha provocat que catalans i andalusos fessin l’intercanvi esmentat. De fet, en l’entorn de l’Almeria, també es diu que Lazo demanava a crits canviar d’aires. Sobre el paper, surt guanyant l’Almeria, ja que Embarba té un estatus superior. Si bé s’havia estancat, amb 30 anys encara pot donar un bon rendiment. I tot plegat ha estat criticat per seguidors de l’Espanyol a les xarxes socials.

Lazo, però, també té molt a dir. El de Sanlúcar de Barrameda, que abans havia jugat al filial del Madrid, al del Vila-real, al Getafe al Recreativo de Huelva i al Lugo, també ha estat artífex d’un ascens. Concretament, el del mateix Almeria la temporada passada, entrenat pel català Rubi. A diferència d’Embarba, qui juga per la dreta, Lazo exerceix com a extrem esquerre. Per tant, competirà per la posició amb Nico Melamed.



Més notícies
Dani Gómez, nou jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol anuncia un fitxatge que indigna molts aficionats
Notícia: L’Espanyol anuncia un fitxatge que indigna molts aficionats
Comparteix
El davanter centre del Llevant Dani Gómez es converteix en nou jugador blanc-i-blau
Postal de l'Espanyol-Rayo | Rayo Vallecano
Dur daltabaix de l’Espanyol en el seu debut a casa (0-2)
Notícia: Dur daltabaix de l’Espanyol en el seu debut a casa (0-2)
Comparteix
Els de Diego Martínez cauen contra un Rayo Vallecano que sap aprofitar les seves oportunitats
Imatge del partit Celta - Espanyol | RC Celta
L’Espanyol salva, de penal, un punt al darrer minut del partit (2-2)
Notícia: L’Espanyol salva, de penal, un punt al darrer minut del partit (2-2)
Comparteix
L'Espanyol remunta un dos a zero en contra amb gols d'Expósito i Joselu
Benjamin Lecomte, nou porter de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol anuncia dos moviments destacats al mercat de fitxatges
Notícia: L’Espanyol anuncia dos moviments destacats al mercat de fitxatges
Comparteix
El club blanc-i-blau ha fet oficials els fitxatges de Lecomte i Vilhena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa