Món Esport
Críticas en Francia por la actitud de Mbappé con Messi contra el Lille

El Paris Saint-Germain ha rescabalat el passat cap de setmana la seva eliminació a la Copa de França, amb una imponent golejada al camp del Lille, l’altre supervivent francès a la Lliga de Campions. Els futbolistes entrenats per Mauricio Pochettino es van imposar a l’estadi Pierre-Maurroy per 1-5. Danilo Pereira es va lluir amb un doblet i Presnel Kimpembé va tornar a avançar els seus després que Sven Botman empatés a un, de manera provisional, a la primera meitat. Els altres dos gols van anar a càrrec de les dues estrelles de l’equip juntament a Neymar Jr, Kylian Mbappé i Lionel Messi. De fet, en el gol de l’argentí, va produir-se una jugada que ha donat que parlar.

Corria el minut 38. El PSG dominava i ja guanyava per 1-2. Mbappé va trobar descol·locats els futbolistes locals i va fer una llarga conducció cap a la porteria d’Ivo Grbić. La jugada madurava a mesura que la defensa del Lille reculava, sense voler entrar el crack francès per no ser regatejats. I quan per fi van traçar una teranyina de futbolistes en la seva àrea, Mbappé va quedar-se sense espai per a rematar. Un futbolista del Lille va aconseguir birlar-li la pilota. Però quan va voler rebutjar-la, va topar-se amb un intel·ligent Messi. Amb la inèrcia del rebot, va entrar fàcilment a l’àrea i va batre el porter amb una picada preciosa.

Aquesta jugada ha generat crítiques per part d’alguns sectors de l’afició al futbol francesa. Especialment, a les xarxes socials. Allà, el davanter parisenc ja ha estat criticat en altres ocasions pel mateix motiu. A principis de temporada, davant el Clermont, Mbappé no va passar la pilota a Rafinha en una jugada en la qual el brasiler tenia una posició favorable per marcar. I l’exfutbolista de l’Olympique de Lyon Sidney Govou va publicar una foto del llanci tot preguntant que «què fa?».

A la passada Eurocopa, Mbappé també va ser al·ludit pel mateix motiu. En aquest cas, de forma indirecta i per tot un company seu a la selecció francesa. El davanter centre Olivier Giroud va declarar, després de la victòria gal·la per 3-0 contra Bulgària, que «de vegades corro i la pilota no arriba. Intento transmetre-ho a tots els meus companys. Potser ens hauríem d’haver conegut millor».



Más noticias
Dani Alves celebra la victoria ante el Atlético de Madrid | FC Barcelona
La sentimental declaración de Dani Alves tras su redebut en el Camp Nou
Noticia: La sentimental declaración de Dani Alves tras su redebut en el Camp Nou
Comparte
El brasileño recuerda su desprevenida salida del Barça hace seis años y valora su nueva oportunidad
Neymar, con el PSG | Europa Press
Revelan la fortuna de Neymar y en qué lujos se la gasta
Noticia: Revelan la fortuna de Neymar y en qué lujos se la gasta
Comparte
Su patrimonio ronda los 200 millones de euros

Nuevo comentario

Comparte

Icono de pantalla completa