Món Esport
Pep Guardiola quiere llevarse una de las jóvenes promesas del Barça

Pep Guardiola podria repetir el que va passar l’any 2013. Llavors, un jove Thiago Alcántara ja despuntava al Futbol Club Barcelona. Primer amb el tècnic de Santpedor i, un cop aquest va marxar, amb Tito Vilanova. Al davant, però, tenia els dos millors migcampistes de la història blaugrana: Xavi Hernández i Andrés Iniesta. Davant d’aquesta tessitura, i tenint una clàusula baixa, Thiago va emigrar al Bayern de Munic de, precisament, Guardiola. L’ara entrenador del Manchester City podria tornar-ho a fer enguany. En aquest cas, estaria interessat en el central Ronald Araujo.

I és que l’uruguaià, indiscutible a la defensa blaugrana, encara no ha acceptat la renovació que el club li ofereix. Té contracte fins 2023. Mentre club i futbolista negocien, Guardiola s’ha trobat amb el propietari dels drets d’Araujo, Edmundo Kabchi. Kabchi va ser l’artífex del fitxatge de Ronald Araujo al Barça fa quatre anys. A banda de ser propietari de l’Albacete, és també un dels grans directius del futbol sud-americà.

Actualment Ronald Araujo té un dels sous més baixos de la plantilla. I això no té sentit, ja que l’uruguaià ha estat un dels millors futbolistes blaugranes les dues darreres temporades. En només tres anys ha disputat ja 63 partits amb el Barça. I en moltes ocasions ha manifestat el seu amor cap al club. Però a l’altra banda de la balança està la reunió produ¨ïda entre el propietari dels seus drets i l’entrenador d’un equip sobrat de diners, el fet que actualment el Manchester City és millor en termes esportius que l’equip català i que un dels seus centrals titulars, Aymeric Laporte, ha estat a la rampa de sortida del club en moltes ocasions.

Segons va informar el mes de gener el diari Sport, l’entorn del futbolista només acceptaria renovar en les mateixes condicions amb les quals ho van fer Ansu Fati i Pedri González, o amb el mateix sou que Ferran Torres. Per la seva banda, segons les mateixes informacions, el Barça va plantejar a l’internacional amb l’Uruguai la meitat dels salaris en qüestió.



Más noticias
Xavi, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi choca con el mismo problema que atormentó a Koeman
Noticia: Xavi choca con el mismo problema que atormentó a Koeman
Comparte
La baja de Clément Lenglet confirma que la plaga de lesiones todavía no ha acabado
Sergio Ramos, futbolista del PSG | Europa Press
Sergio Ramos podría retirarse de forma inminente y prematura
Noticia: Sergio Ramos podría retirarse de forma inminente y prematura
Comparte
Un ex médico de la selección francesa, preocupado con el físico del central del París Saint-Germain

Nuevo comentario

Comparte

Icono de pantalla completa