Món Esport
Ja hi ha data per al retorn de la selecció catalana després de tres anys

La selecció catalana de futbol tornarà a disputar un partit després de més de tres anys d’aturada obligada per la pandèmia del coronavirus. El combinat nacional dirigit per Gerard López s’enfrontarà a Jamaica a Montilivi el dia 25 de maig a les 18:45h i el duel en qüestió es podrà seguir en directe per TV3, segons ha informat la mateixa Federació Catalana de Futbol. S’ha triat aquesta data, ja que el cap de setmana anterior finalitzen la majoria de competicions, com la Lliga, i els jugadors encara estaran rodats, però no hauran marxat de vacances, així que es preveu que sigui un bon partit de futbol.

Més de tres anys sense la selecció catalana

Cal tenir en compte que aquest duel contra Jamaica s’havia projectat per al 30 de març de 2020, així que la pandèmia de la Covid-19 va tallar en sec la possibilitat que es disputés aquest encontre. A més a més, estava previst que hi hagués una altra cita amistosa de la selecció catalana per al mateix any 2020. La crisi sanitària, però, ha provocat que s’hagi hagut d’esperar fins a tres anys per tornar a veure l’equip de Gerard López en acció, ja que el darrer partit que va disputar va ser el març de 2019, amb una victòria per la mínima contra Veneçuela. Ara que s’ha recuperat la normalitat, el més probable és que també es recuperi aquest altre enfrontament del qual encara no es coneixia el rival.

No hi podrà haver jugadors del Barça

Gerard López encara no ha donat a conèixer la llista de convocats per a aquest amistós contra Jamaica, però cal destacar que no hi podrà haver cap jugador del Futbol Club Barcelona. El conjunt dirigit per Xavi Hernández ja té un partit projectat per al dia 25 de maig, que també serà un amistós, aquest contra una selecció dels millors futbolistes de la lliga australiana. Si no hi ha cap canvi o la voluntat d’algun jugador blaugrana de quedar-se a Catalunya, Gerard López no podrà comptar amb ells. Això descarta noms que podrien haver estat molt destacats, com els de Gerard Piqué, Sergio Busquets, Jordi Alba, Eric Garcia, Óscar Mingueza, Adama Traoré o Riqui Puig.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué torna a enfrontar-se a la premsa espanyola i en munta una de grossa
Notícia: Piqué torna a enfrontar-se a la premsa espanyola i en munta una de grossa
Comparteix
El central català del Barça ha creuat missatges de Twitter amb la Cadena COPE i Manolo Lama
Gerard Piqué, durant un amistós amb la Selecció Espanyola | Europa Press
Piqué va pressionar Rubiales perquè el convoquessin als Jocs Olímpics
Notícia: Piqué va pressionar Rubiales perquè el convoquessin als Jocs Olímpics
Comparteix
A més, tots dos van parlar de la possibilitat que Ramos també hi anés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa