Món Esport
Piqué va pressionar Rubiales perquè el convoquessin als Jocs Olímpics

El diari espanyol El Confidencial ha publicat avui un nou capítol del serial dels àudios intercanviats els darrers anys entre Gerard Piqué, jugador del Futbol Club Barcelona, i Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Un capítol que il·lustra una situació molt curiosa: Piqué va encoratjar Rubiales a tenir una reunió amb el seleccionador de la selecció espanyola olímpica, Luis de la Fuente, tots tres, per convèncer-lo que el convoqués a la comitiva espanyola futbolística per els Jocs Olímpics de Tòquio.

L’àudio, gravat el 21 de juny de l’any 2019 i per tant, a priori, un any abans de la celebració del certamen esportiu (que finalment es va traslladar a l’any següent a conseqüència dels efectes de la pandèmia de la Covid-19), comença amb Piqué saludant Rubiales, per després passar a la seva petició: “Què passa Rubi, com estàs? Aquesta me l’has de fer, Rubi, me l’has d’aconseguir, hòstia. Em fa una il·lusió que et cagues jugar els Jocs Olímpics“.

A continuació, Piqué demana que “ho hem de mantenir molt en secret, tiu. Hem d’agafar el míster. Quan acabin la competició al setembre, me’n vaig a Madrid, ens asseiem amb ell, i em faria una il·lusió… I a veure com ho gestionem perquè tampoc surti enlloc ni res. Crec que això hem de mantenir-ho molt en secret fins al final tots tres“.

La resposta de Luis Rubiales a Gerard Piqué sobre la sol·licitud de reunir-se amb el seleccionador de l’olímpica

Com a resposta, Rubiales li va dir que “jo ja ho vaig comentar a l’entrenador, i ell ho sap. Ell ha de prendre també les decisions, i jo per descomptat, ja saps que encantat de donar un cop de mà allà. Per descomptat, cal mantenir-ho en secret, i l’entrenador, si confia, vol i tira endavant, jo encantadíssim. A mi m’agradaria que vinguessis fins i tot a l’absoluta, que t’hi necessitem més”.

Piqué, doncs, volia convèncer l’entrenador en qüestió, Luis de la Fuente, perquè el convoqués als Jocs Olímpics. Si bé la categoria de futbol olímpica la juguen equips amb jugadors menors de 23 anys, tots tenen dret a convocar tres futbolistes majors. Finalment, el català, que l’any 2019 ja havia deixat la selecció major, no va anar al certamen olímpic. I de la Fuente va decantar-se per Marco Asensio, Dani Ceballos i Mikel Marino.

Els àudios sobre Sergio Ramos i la voluntat de l’andalús de també anar als Jocs Olímpics, amb un dard de Piqué

A continuació, hi ha uns altres àudios amb Sergio Ramos com a protagonista. Resulta que durant aquella mateixa època, va transcendir que l’andalús també volia acudir a la cita olímpica. Sobre això, Piqué va compartir una notícia, per Whatsapp, a Rubiales, tot preguntant “saps alguna cosa d’això?”. I el dirigent espanyol va respondre que “primera notícia, ni idea. M’he quedat de pedra. I avui he estat amb ell. No crec que sigui veritat”.

Això sí, dos dies després, Rubiales li ho va acabar assegurant: “Geri, això que em vas dir del Sergio em fa olor que és veritat. M’han dit que vol parlar amb mi”. I Piqué li va contestar que “això de filtrar-ho primer per ficar pressió és molt del seu estil”.



Més notícies
Luis Rubiales, president de la RFEF | Europa Press
Rubiales explica el cas Piqué-Supercopa en una roda de premsa surrealista
Notícia: Rubiales explica el cas Piqué-Supercopa en una roda de premsa surrealista
Comparteix
El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol dona la cara i deixa frases sorprenents
Gerard Piqué, Carles Puyol i Xavi Hernández celebren el triomf en la Supercopa de la temporada 2010/2011 | FC Barcelona
Xavi es pronuncia sobre el cas Piqué-Supercopa
Notícia: Xavi es pronuncia sobre el cas Piqué-Supercopa
Comparteix
L'entrenador blaugrana assegura que "això és una droga per a ell"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa