El diari esportiu del Grup El Món, Món Esport, es renova i encara una nova etapa amb Joan Pol Alcaraz (Barcelona, 1996) com a nou responsable d’informació esportiva. Relleva Jordi Carné, que inicia un nou camí professional. Alcaraz accedeix al càrrec amb experiència després de més d’un any vinculat a Món Esport. Abans, havia treballat a la Cadena SER Catalunya-Ràdio Barcelona, iCat FM i l’emissora de ràdio universitària UPF Ràdio. A més a més, col·labora amb La Directa, on publica informacions culturals, i a Lúdica, publicació especialitzada en videojocs. Com a col·laborador habitual, especialment per als caps de setmana, comptarà amb Joan Vera, que abans d’incorporar-se a Món Esport ha sigut presentador i editor del Paraules d’Esport a Ràdio Trinijove, i ha treballat a esportandreuenc.cat a la Cadena SER.

Amb aquest equip renovat, Món Esport encara ja la campanya electoral i les eleccions al Barça, un dels grans temes d’aquesta temporada al qual ja fa mesos que hi dedica una intensa cobertura, amb entrevistes a tots els precandidats i, ara als candidats. Aquesta setmana mateix, s’ha publicat una nova entrevista amb Joan Laporta, i la redacció ja està preparant el seguiment de la campanya i la nit electoral, que promet ser històrica, després d’uns mesos molt difícils al club.

I paral·lelament seguirem, com sempre, la informació sobre les competicions esportives de les diverses disciplines i categories, que són moltes en un país amb un gran teixit d’entitats esportives, de base i d’elit.



Més notícies
Joan Laporta, durant l'entrevista amb el Món | Jordi Borràs
Laporta: “Qui digui que vaig deixar el Barça en una situació com la d’ara no coneix la realitat del club”
Notícia: Laporta: “Qui digui que vaig deixar el Barça en una situació com la d’ara no coneix la realitat del club”
Comparteix
ENTREVISTA a l'expresident i candidat a la presidència del Barça | "El retorn esportiu que genera Messi no té preu", argumenta
Fins aviat
Notícia: Fins aviat
Comparteix
Permeteu-me unes línies d'agraïment cap a totes les persones que m'han acompanyat en aquesta etapa que s'acaba

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa