Món Esport es renova

Joan Pol Alcaraz, nou responsable d’informació esportiva i de Món Esport

El diari esportiu del Grup El Món, Món Esport, es renova i encara una nova etapa amb Joan Pol Alcaraz (Barcelona, 1996) com a nou responsable d’informació esportiva. Relleva Jordi Carné, que inicia un nou camí professional. Alcaraz accedeix al càrrec amb experiència després de més d’un any vinculat a Món Esport. Abans, havia treballat a la Cadena SER Catalunya-Ràdio Barcelona, iCat FM i l’emissora de ràdio universitària UPF Ràdio. A més a més, col·labora amb La Directa, on publica informacions culturals, i a Lúdica, publicació especialitzada en videojocs. Com a col·laborador habitual, especialment per als caps de setmana, comptarà amb Joan Vera, que abans d’incorporar-se a Món Esport ha sigut presentador i editor del Paraules d’Esport a Ràdio Trinijove, i ha treballat a esportandreuenc.cat a la Cadena SER.

Amb aquest equip renovat, Món Esport encara ja la campanya electoral i les eleccions al Barça, un dels grans temes d’aquesta temporada al qual ja fa mesos que hi dedica una intensa cobertura, amb entrevistes a tots els precandidats i, ara als candidats. Aquesta setmana mateix, s’ha publicat una nova entrevista amb Joan Laporta, i la redacció ja està preparant el seguiment de la campanya i la nit electoral, que promet ser històrica, després d’uns mesos molt difícils al club.

I paral·lelament seguirem, com sempre, la informació sobre les competicions esportives de les diverses disciplines i categories, que són moltes en un país amb un gran teixit d’entitats esportives, de base i d’elit.

Més informació

Nou comentari