Món Esport
Les reaccions del món de l’esport a la detenció de Puigdemont
  • CA

La detenció del president a l’exili Carles Puigdemont ha despertat moltíssimes reaccions per part de la societat catalana. El món de l’esport no ha estat una excepció i diverses personalitats destacades han volgut dir la seva. Si bé cap club o entitat esportiva de les que tenen un nombre de socis elevat s’ha posicionat públicament, sí que hi ha hagut figures importants d’aquestes mateixes que s’han expressat a través de les xarxes socials.

Pel que fa a la junta directiva del Futbol Club Barcelona, l’entitat esportiva més gran de Catalunya, la seva vicepresidenta social i portaveu, Maria Elena Fort, ha publicat una piulada en suport al president Puigdemont. “Sempre al costat del MHP Carles Puigdemont”, ha escrit, i ho ha acompanyat del hashtag “No surrender”, és a dir, “No ens rendim”. Cal recordar que Fort va ser diputada al Parlament de Catalunya per Junts entre el 2019 i el 2020.

També s’ha significat públicament l’excandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Víctor Font. Qui va quedar segon a les darreres eleccions ha escrit una piulada senzilla, amb l’únic text “MHP Carles Puidemont”, i una fotografia en la qual es pot veure el president amb un clavell a la mà. Com sempre, no han faltat aquelles persones que han considerat oportú recordar el mantra tan trillat de “No s’ha de barrejar esport i política”.

Cal tenir en compte que en altres ocasions, com després del Primer d’Octubre o de la sentència que condemnava els presos polítics la tardor del 2019, entitats com el Futbol Club Barcelona, el Reial Club Deportiu Espanyol, el Girona Futbol Club, el Club Joventut de Badalona o el Bàsquet Manresa, es van posicionar públicament amb comunicats oficials. D’aquesta forma, i segons com avanci la detenció de Carles Puigdemont, es podria veure una reacció similar d’aquests clubs durant els pròxims dies o les pròximes hores.



Més notícies
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “En aquest país t’expulsen per qualsevol cosa”
Notícia: Koeman: “En aquest país t’expulsen per qualsevol cosa”
Comparteix
El tècnic del Barça ha comparegut en roda de premsa després de l'empat contra el Cadis
Ronald Koeman, entrenador del FC Barcelona | FC Barcelona
Koeman, quin despropòsit
Notícia: Koeman, quin despropòsit
Comparteix
El Barça torna a protagonitzar un partit per oblidar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa