Quin horror de partit. Més que futbol ha estat una condemna de dues hores. Tan sols hi ha hagut quatre ocasions en tot el partit i tres d’elles han estat concentrades en cinc minuts. Però, sobretot, nou despropòsit d’un Barça on no es pot salvar ningú.

Per començar, Ronald Koeman s’ha mostrat incapaç d’encertar l’alienació i el plantejament del partit per enèsima vegada. El Barça acumula ja tres partits sense guanyar i les sensacions són cada cop pitjors. Els blaugranes ni guanyen ni fan bon futbol. El tècnic holandès intenta fer veure ara que dóna oportunitats als joves, però la realitat és que no té gaire més remei tenint en compte els jugadors que hi ha lesionats. Demir, Gavi i Nico no s’amaguen i intenten coses, però no és el millor moment a títol col·lectiu per mostrar del que són capaços.

El Barça ja no només està mostrant un nivell nefast col·lectivament, sinó que les actuacions individuals dels jugadors deixen molts a desitjar. Memphis era la gran esperança culer aquesta temporada i avui ha deixat escapar tres ocasions molt bones per obrir el marcador. L’holandès, de moment, ha fet dos gols en cinc partits de Lliga.

Els neerlandesos no han tingut el dia avui. Frenkie de Jong ha vist la targeta vermella. Potser de forma discutible, però en una jugada on s’ha arriscat a ser expulsat de forma incomprensible quatre minuts després de rebre la primera targeta. L’altre holandès de l’onze d’avui, Luuk de Jong, no s’allibera de la crema. El davanter va molt perdut i li està costant molt entrar en la dinàmica de l’equip.

En definitiva, un Barça on no ha funcionat res i que ha tingut sort que al Cadis li ha valgut l’empat durant bona part del partit. L’equip blaugrana és un absolut despropòsit durant les últimes setmanes i la pitjor notícia és que no hi ha cap símptoma de millora.



Més notícies
Sergiño Dest, contra el Cadis | Europa Press
El Barça s’arrossega a Cadis i Koeman prepara les maletes (0-0)
Notícia: El Barça s’arrossega a Cadis i Koeman prepara les maletes (0-0)
Comparteix
Els blaugranes han culminat un partit nefast contra el conjunt andalús i no han pogut passar de l'empat a cap gol
Emre Demir, amb el Kayserispor | Europa Press
El Barça anuncia el fitxatge d’una jove promesa del futbol turc
Notícia: El Barça anuncia el fitxatge d’una jove promesa del futbol turc
Comparteix
Emre Demir arribarà al filial blaugrana l'estiu vinent

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FAM a setembre 24, 2021 | 10:21
    FAM setembre 24, 2021 | 10:21
    deixei treballar l'entrenador tranquil si us plau...ningú va tenir els pebrots d'agafar el barça fa 1 any per com estava. Porta 1 any ha guanyat 1 copa del rei, ha acabat lluitant per la lliga fins el final i està regenerant l'equip amb molts joves. Imagineu si fessin amb la vostra feina el que esteu fent a la seva? salut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa