Món Esport
Koeman: “En aquest país t’expulsen per qualsevol cosa”
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha comparegut en roda de premsa després del trist i gris empat del seu conjunt contra el Cadis al Nuevo Mirandilla. Aquest cop, el tècnic neerlandès no ha defugit les preguntes dels periodistes i les ha respost totes. Ho ha fet amb un to molt baix, conscient de la situació horrible en la qual queda l’equip, tant pel que fa al resultat com, sobretot, a la imatge. Probablement pot haver estat l’última o una de les últimes compareixences de Koeman a la banqueta del Barça.

Seguint el seu discurs habitual, el tècnic neerlandès no ha destacat per l’autocrítica i ha aplaudit l’actitud dels jugadors: “Estic descontent perquè hem desaprofitat ocasions clares, però em quedo amb les ganes dels futbolistes”. També ha dit que no volia parlar de la seva situació personal i que “ja hi haurà dies per veure’ns amb el president”. Tanmateix, ell ha estat expulsat per protestar a les acaballes del duel i, sigui com sigui, no podrà asseure’s a la banqueta en el pròxim partit de Lliga contra el Llevant al Camp Nou.

Respecte a les decisions arbitrals, Koeman ha manifestat que no entenia els motius pels quals havia vist la targeta vermella: “Només li he dit al quart àrbitre que hi havia dues pilotes sobre el terreny de joc. En aquest país t’expulsen per qualsevol cosa”. Finalment, ha tornat a jugar la carta dels jugadors lesionats per explicar l’empat del seu conjunt i no ha parlat, en cap cas, d’errors seus en el plantejament del partit: “Hem de ser realistes i veure la plantilla que tenim. Ens falten set futbolistes i tots ells podrien ser titulars en aquest equip”. Així doncs, la idea final torna a ser la mateixa de “és el que tenim i no hi podem fer res més”.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del FC Barcelona | FC Barcelona
Koeman, quin despropòsit
Notícia: Koeman, quin despropòsit
Comparteix
El Barça torna a protagonitzar un partit per oblidar
Sergiño Dest, contra el Cadis | Europa Press
El Barça s’arrossega a Cadis i Koeman prepara les maletes (0-0)
Notícia: El Barça s’arrossega a Cadis i Koeman prepara les maletes (0-0)
Comparteix
Els blaugranes han culminat un partit nefast contra el conjunt andalús i no han pogut passar de l'empat a cap gol

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a setembre 24, 2021 | 08:23
    Culé setembre 24, 2021 | 08:23
    No, benvolgut Koeman; en aquest pais t'expulsen principalment per ser del Barça.
  2. Icona del comentari de: Culé a setembre 24, 2021 | 08:23
    Culé setembre 24, 2021 | 08:23
    No, benvolgut Koeman; en aquest pais t'expulsen principalment per ser del Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa