Koeman: “En aquest país t’expulsen per qualsevol cosa”

El tècnic del Barça ha comparegut en roda de premsa després de l'empat contra el Cadis

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha comparegut en roda de premsa després del trist i gris empat del seu conjunt contra el Cadis al Nuevo Mirandilla. Aquest cop, el tècnic neerlandès no ha defugit les preguntes dels periodistes i les ha respost totes. Ho ha fet amb un to molt baix, conscient de la situació horrible en la qual queda l’equip, tant pel que fa al resultat com, sobretot, a la imatge. Probablement pot haver estat l’última o una de les últimes compareixences de Koeman a la banqueta del Barça.

Seguint el seu discurs habitual, el tècnic neerlandès no ha destacat per l’autocrítica i ha aplaudit l’actitud dels jugadors: “Estic descontent perquè hem desaprofitat ocasions clares, però em quedo amb les ganes dels futbolistes”. També ha dit que no volia parlar de la seva situació personal i que “ja hi haurà dies per veure’ns amb el president”. Tanmateix, ell ha estat expulsat per protestar a les acaballes del duel i, sigui com sigui, no podrà asseure’s a la banqueta en el pròxim partit de Lliga contra el Llevant al Camp Nou.

Respecte a les decisions arbitrals, Koeman ha manifestat que no entenia els motius pels quals havia vist la targeta vermella: “Només li he dit al quart àrbitre que hi havia dues pilotes sobre el terreny de joc. En aquest país t’expulsen per qualsevol cosa”. Finalment, ha tornat a jugar la carta dels jugadors lesionats per explicar l’empat del seu conjunt i no ha parlat, en cap cas, d’errors seus en el plantejament del partit: “Hem de ser realistes i veure la plantilla que tenim. Ens falten set futbolistes i tots ells podrien ser titulars en aquest equip”. Així doncs, la idea final torna a ser la mateixa de “és el que tenim i no hi podem fer res més”.

Més informació

Comentaris

    Culé Setembre 24, 2021 8:23 am
    No, benvolgut Koeman; en aquest pais t'expulsen principalment per ser del Barça.
    Culé Setembre 24, 2021 8:23 am
    No, benvolgut Koeman; en aquest pais t'expulsen principalment per ser del Barça.

Nou comentari