Món Esport
L’Uni Girona, única nota negativa d’una jornada brillant del bàsquet català

L’Uni Girona ho ha intentat tot i ho ha intentat fins al final, però no li ha estat possible. L’equip dirigit per Alfred Julbe ha caigut derrotat pel Perfumerías Avenida de Salamanca als quarts de final de l’Eurolliga femenina (74-65) i ha deixat escapar una oportunitat d’or per arribar a la final four. Tot i això, s’ha de felicitar el conjunt català per una gran eliminatòria, on en el darrer partit les castellanes només han estat clarament superiors al darrer període. El duel venia escalfat per unes declaracions totalment innecessàries del tècnic Roberto Íñiguez, després de les quals queda un clar precedent en la rivalitat entre els dos equips. Més enllà d’això, jornada brillant per als equips masculins a l’ACB.

Madrid 75-86 Manresa

La nota més dolça i positiva l’ha deixat el Bàsquet Manresa, que s’ha imposat al WizInk Center i ha conquerit la pista del Reial Madrid amb un partidàs, especialment a la segona part. És la primera vegada a la història que els del Bages guanyen als parquets del Madrid i del Barça en una mateixa temporada. Chima Moneke i Luke Maye han estat els noms individuals més destacats, però s’ha d’aplaudir el treball coral amb un immens Pedro Martínez a la banqueta, que manté el Manresa tercer a la Lliga ACB.

Betis 66-77 Penya

I si el Manresa és tercer, la Penya és quarta empatada a victòries amb els bagencs. Liderats per Joel Parra, els verd-i-negres continuen comptant els partits a l’ACB amb victòries i en aquest cas han imposat la seva llei en terres andaluses gràcies a un partit sòlid i incontestable. Carles Duran, que tot just ha estat renovat com a entrenador del club badaloní, pot marcar un abans i un després a la història de la Penya, si és que encara no ho ha fet.

Barça 98-80 Gran Canaria

La jornada brillant del bàsquet català la tanca el Barça amb una pallissa al Palau Blaugrana contra el Gran Canaria. Els de Sarunas Jasikevicius encara són més líders en haver aprofitat la derrota del Madrid i poden agafar un avantatge considerable si guanyen el partit pendent que els queda. El millor de la victòria contra els canaris ha estat que s’ha pogut tornar a veure la millor versió d’Àlex Abrines, que amb cinc triples, vint punts i vint-i-quatre de valoració ha estat el jugador blaugrana més destacat.



Més notícies
Gerard Piqué i Vinícius, durant el clàssic | Europa Press
La reacció més surrealista de Piqué després del clàssic
Notícia: La reacció més surrealista de Piqué després del clàssic
Comparteix
El futbolista català encara estava celebrant la victòria del Barça a les cinc de la matinada
Eric Garcia, durant el clàssic | Europa Press
Trolejada èpica d’Eric Garcia a Vinícius durant el clàssic
Notícia: Trolejada èpica d’Eric Garcia a Vinícius durant el clàssic
Comparteix
El defensa central català, després d'una piscina del davanter brasiler, va dir-li que guanyaria la Pilota d'Or

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa