Món Esport
El bàsquet català lidera Europa
  • CA

Els tres equips catalans que disputen competicions europees, el Futbol Club Barcelona, el Bàsquet Manresa i el Club Joventut de Badalona, lideren els seus respectius tornejos o grups continentals. La darrera jornada, en la qual només han jugat blaugranes i verd-i-negres, ha servit perquè es doni aquesta situació que demostra el gran estat de forma del bàsquet català.

Penya 90 – 80 Andorra

Victòria còmoda del Joventut al Pavelló Olímpic de Badalona contra un rival molt conegut com és l’Andorra. Els locals han deixat el partit encarrilat des del segon quart, en el qual s’han imposat amb claredat amb catorze punts d’avantatge al parcial, distància que ja ha estat impossible de recuperar per part dels pirinencs, que només han fet un intent de reacció al darrer període i sense efectes reals al marcador, més enllà del maquillatge habitual en aquests casos. Ante Tomic ha estat l’MVP destacat del duel amb un meritori 30 de valoració, compost per 18 punts i 7 rebots. Amb aquesta victòria, la penya se situa al capdavant del seu grup de l’Eurocup, mentre que l’Andorra es manté a una zona tranquil·la de la classificació.

Barça 81 – 73 CSKA

Partit trepidant i amb moltíssimes alternances al marcador entre el Barça i el CSKA de Moscou al Palau Blaugrana. El primer període ha destacat per la baixa puntuació entre ambdós conjunts, però al segon els de Sarunas Jasikevicius s’han escapat al marcador. A la represa, però, els russos han sortit a mossegar i han fet un parcial espectacular, en el qual han aconseguit fins a vint punts d’avantatge. Tanmateix, el darrer quart ha tornat a ser culer de forma molt clara i els catalans han acabat guanyant sense patir als minut finals. Altra vegada, Nikola Mirotic ha estat immens i vital per al Barça i ha acabat amb 21 punts, 8 rebots i 27 de valoració. Els blaugranes recuperen el lideratge de l’Eurolliga, empatats amb el Reial Madrid i l’Armani de Milà.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | FC Barcelona
El Barça segella la classificació per als quarts de la Champions (0-5)
Notícia: El Barça segella la classificació per als quarts de la Champions (0-5)
Comparteix
Les blaugranes han escombrat el Hoffenheim alemany a la segona meitat
Silvia Meseguer, vicepresidenta de l'AFE | Europa Press
El futbol femení amenaça amb una nova vaga
Notícia: El futbol femení amenaça amb una nova vaga
Comparteix
Les jugadores demanen que es compleixi el que es va acordar en el conveni col·lectiu de l'any passat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa