Món Esport
Marc Gasol debuta a Girona amb exhibició i victòria
  • CA

Marc Gasol ha trigat tan sols un partit en demostrar que encara té molt de bàsquet a oferir. El pivot català ha debutat amb el Girona després de quatre mesos sense jugar i ha deixat palès que no ha perdut la forma ni el talent. El santboià ha anotat 19 punts i ha capturat 16 rebots en 21 minuts de partit. A més, el petit dels Gasol ha anotat els sis tirs lliures que ha llençat en la seva segona estrena a Fontajau i tan sols ha fallat dos dels vuit llançaments que ha provat amb la pilota en joc.

La seva aportació ha estat fonamental perquè el Girona passés per sobre de l’Osca guanyant per un contundent 89-47 en la desena jornada de la lliga LEB Or. Aquesta categoria és la segona millor en l’àmbit estatal per darrere de l’ACB. Aquest partit era clau pels interessos de l’equip gironí perquè jugava contra un rival directe en la lluita per la permanència. Una derrota dels catalans podria haver suposat la seva entrada en les posicions de descens.

No obstant això, el Girona ha dominat el marcador en tot moment. Marc Gasol ha estat titular i tan sols ha trigat quatre minuts a anotar els seus primers punts. La qualitat del campió de l’NBA i la motivació dels seus companys i la graderia del Fontajau han convertit l’equip local en una piconadora que no ha parat d’augmentar la diferència al marcador durant tot el partit.

El Girona no encadenava una bona dinàmica de resultats abans que el seu president es vestís de curt per jugar. Actualment, l’equip gironí se situa catorzè a la classificació amb tres victòries en deu partits. No hi ha dubte que l’arribada de Marc Gasol pot suposar un punt d’inflexió per les aspiracions d’aquest club. Fins ara, el conjunt català estava més pendent de la salvació que de qualsevol altre objectiu. Però la realitat és que ara tenen la zona de play-off d’ascens a tan sols dos triomfs quan queda moltíssima Lliga. Ben segur, que el Girona tractarà d’aprofitar l’arribada del petit dels Gasol per fer un salt esportiu.



Més notícies
Sertac Sanli, jugador del Barça | Barça Bàsquet
El Barça obté un triomf èpic a la pròrroga a la pista del campió (93-95)
Notícia: El Barça obté un triomf èpic a la pròrroga a la pista del campió (93-95)
Comparteix
Els blaugranes es mantenen líders de l'Eurolliga gràcies a una remuntada davant l'Anadolu Efes
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi: “Així som els catalans, a part de guanyar, ho volem fer bé”
Notícia: Xavi: “Així som els catalans, a part de guanyar, ho volem fer bé”
Comparteix
El tècnic egarenc ha descartat la presència d'Ansu Fati als pròxims partits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa