Món Esport
Marc Gasol explica per què ha triat el Girona
  • CA

El pivot català de Sant Boi de Llobregat Marc Gasol ha estat presentat com a nou jugador del Bàsquet Girona, un reforç de luxe per al conjunt de la Lliga Leb Or, que actualment no passa pel seu millor moment. El mitjà dels Gasol, que també és el president del mateix club gironí, va decidir aquest estiu que la seva etapa a l’NBA havia finalitzat i d’aleshores ençà el seu destí havia romàs en misteri, malgrat que moltes veus apuntaven a Girona. Finalment, ha anunciat la seva decisió al mateix pavelló de Fontajau, envoltat d’aficionats, i ha explicat per quins motius ha triat aquest camí.

“L’opció de jugar a Girona sempre ha estat la primera i gairebé l’única”, ha assegurat. L’objectiu del pivot de Sant Boi és aconseguir que el club que presideix recuperi la glòria de la primera dècada del segle XXI i pugui tornar a la Lliga ACB, un fet que de ben segur serà molt més assequible amb un dels millors jugadors de bàsquet de la història de Catalunya a l’equip. Gasol ha revelat que debutarà el dia 3 de desembre i que la seva intenció és “demostrar a la gent que la implicació i el compromís amb el club i amb el bàsquet és total”.

Cal recordar que ara fa poques setmanes dies el director general de la secció de bàsquet del Futbol Club Barcelona, Juan Carlos Navarro, va assegurar que estava intentant convèncer Marc Gasol perquè tornés al Barça. Tanmateix, la seva tria ha estat una altra. A més a més, des de Memphis també es va intentar, sense èxit, que tornés als Grizzlies, franquícia de l’NBA on es va convertir en llegenda. Els altres equips pels quals ha passat han estat els Toronto Raptors, on va aconseguir l’anell de campió de la que molts consideren la millor lliga de bàsquet del món, i Los Angeles Lakers. Aquesta darrera experiència ha estat molt negativa per al mitjà dels Gasol i per això ha decidit abandonar els Estats Units.



Més notícies
Lluís Miquel Venteo, a la porta de les oficines del Barça | Europa Press
Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça
Notícia: Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça
Comparteix
Ocupa el càrrec que deixa lliure Ferran López
Xavi i la plantilla, durant un entrenament | FC Barcelona
El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
Notícia: El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
Comparteix
El club canvia de metges i treballa en el retorn del doctor Ricard Pruna

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa