Món Esport
El Barça revoluciona els serveis mèdics per aturar la plaga de lesions
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona està tenint greus problemes amb els jugadors lesionats des de l’inici d’aquesta temporada. Fins a quinze futbolistes han patit problemes físics de característiques diverses, repartits en vint lesions diferents. A més a més, han caigut jugadors tan importants com Pedri González o Gerard Piqué i han recaigut de lesions anteriors, per exemple, els davanters Ansu Fati i Ousmane Dembélé. El primer tècnic del curs, Ronald Koeman, es va queixar contínuament al respecte i ara, amb Xavi Hernández a la banqueta, el problema continua existint, però s’hi està intentant trobar una solució.

El primer que va fer l’entrenador egarenc quan va arribar al Barça va ser reemplaçar alguns membres dels serveis mèdics, com Juanjo Brau, el cap de l’equip de fisioterapeutes, o Albert Roca, preparador físic, per gent del seu staff a Qatar, de màxima confiança. Ara, segons ha revelat TV3, es faran nous canvis al respecte. Els doctors Lluís Til i Javier Yanguas han estat apartats del primer equip, mentre que Xavier Valle, que fins ara era al filial, ocuparà el seu lloc. Cal tenir en compte que el primer, Til, va ser a qui es va abraçar Ansu Fati quan es va recuperar en primera instància de la seva lesió i va marcar un gol el dia del seu redebut.

D’altra banda, Xavi també estaria insistint constantment en el retorn del doctor Ricard Pruna, qui va ser el responsable mèdic del primer equip des del 1996, però va marxar el 2020 per desavinences amb la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. El club estaria d’acord amb Xavi i estaria treballant per recuperar-lo, el problema és que Pruna està treballant per l’Al-Sharjah dels Emirats Àrabs i el seu vincle contractual no el permet marxar fàcilment.



Més notícies
Arthur Cabral, durant un partit | Europa Press
El Barça troba el fitxatge que podria resoldre el problema del gol
Notícia: El Barça troba el fitxatge que podria resoldre el problema del gol
Comparteix
El club blaugrana s'hauria fixat en Arthur Cabral, un jove davanter brasiler que juga actualment al Basilea
Part del material trobat als domicilis dels Boixos Nois detinguts | CNP
Desarticulada la cúpula neonazi dels Boixos Nois
Notícia: Desarticulada la cúpula neonazi dels Boixos Nois
Comparteix
La Policia Nacional ha detingut catorze membres del grup d'ultres del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa